Családja kétségbeesetten keresi a 18 éves Balogh Kinga Virágot, aki szombaton tűnt el

Szentendre keresés eltűnés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-csoport leírása szerint a fiatal lány bekísérte a barátját annak munkahelyére, egy uszodába, azóta viszont nem tudni róla semmit, életjelet nem ad magáról. Keresték a lány előző barátját is, aki azonban szintén nem elérhető.

Balogh Kinga Virág 18 éves, utolsó ismert tartózkodási helye a szentendrei otthona. A lány 170 centiméter magas, fekete hajú és különös ismertetőjele, hogy korábbi égési sérülésből számrazó hegek vannak az arcán.

Ruházata: fekete testhez simuló nadrág, világos színű kabát, fekete topán.

Úgy tudni, a lány alkoholt, drogot nem fogyaszt, gyógyszert nem szed. Eltűnését a rendőrségen is bejelentették már. Aki tud róla valamit, hívja a rendőrséget a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy az ingyenesen hívható Telefontanú 06-80-555-111 -es, zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.