Dráma! Összetörte a gyász a meggyilkolt Vivien szeretteit

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság gyász Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem múló fájdalom, felemésztő önvád, kimondatlan szavak - ezek maradtak a kakucsi család és közösség életében a húszéves M. Vivien halála után. A brutálisan meg­gyilkolt lány két hónapja hunyt el, de szerettei és ismerősei továbbra sem tudják elfogadni, hogy többé nem láthatják viszont Vivient.

M. Vivien március 5-én szórakozni indult barátaival, de a népligeti diszkóból többé nem érkezett haza. A hatóságok mellett családja és barátai éjt nappallá téve keresték a tündöklő Vivient. Azonban eltűnése után 5 nappal kiderült, hogy a rendőrség Vivi holttestére bukkant Dabasnál, egy erdős területen.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

"Felfoghatatlan. Hogy tudott bárki is bántani? Sírok érted, a szülőkért, barátokért, nyugodj békében Vivi!" - így búcsúznak Vivientől közösségi oldalán.

"Hát hol vagy... Hova lettél? Nélküled semmi az erőm....1 month.. - szól emlékül Vivi egyik barátja, egy hónappal Vivien halála után.

Vivi közösségi oldalát nem törölték, barátai fotókkal idézik fel emlékét.

A kakucsi lány édesanyja, Gyöngyi egy zenét osztott meg, az Alkonyat című filmből Bella altatódalát, ezt kislánya régi telefonján találta. "Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy nincs többé, hogy nem láthatom. Lehet, hogy soha nem is fogom tudni feldolgozni a történteket, talán nem is lehet" - mondta elcsukló hangon a meggyilkolt lány édesanyja korábban a Blikknek.

Gyilkosa, egykori osztálytársa, K. Bálint a barátnője mellől kelt fel és végzett hidegvérrel a lánnyal azon a szörnyű már­ciusi napon. A nyomozás során kiderültek a brutális részletek, miután Bálint közösségi oldalát feltörték. Azonban sem harag, sem düh, sem a végtelen szeretet nem hozza vissza Vi­vient, akitől két hónap elteltével is könnyekkel küszködve, fájdalommal búcsúznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.