Koncert után erőszakolt a Beach Boys alapítójának zenésztársa

Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou -
nemi erőszak Beach Boys Scott Montgomery Bennett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Wilson billentyűsét bűnösnek találták nemi erőszak vádjában. Néhány évvel ezelőtt, egy fellépés után molesztált egy 21 éves lányt.

Scott Montgomery Bennett a The Beach Boys alapítójának, Brian Wilsonnak a zenésztársa volt, de jó időre rács mögé kerülhet. Bűnösnek találták ugyanis nemi erőszak vádjában.A billentyűs 2014-ben egy oklahomai koncert után erőszakoskodott egy 21 éves nővel, amit a biztonásgi kamerák is rögzítettek.

Képünk illusztráció Forrás: AFP / PhotoAlto / Frédéric Cirou

A nő útját többször is elállta a liftben, aki viszont nem volt beszámítható állapotban. A fiatal erősen illuminált volt, amit a zenész minden kétséget kizáróan kihasznált. Leteperte a folyosón, és a szobájába csalogatta. Az áldozat másnap semmire sem emlékezett, még arra sem, hogy találkozott volna a billentyűssel. A bíróság április 19-én kimondta, nemi erőszaknak minősül Scott Montgomery Bennett tette, azonban az majd csak júniusban derül ki, hogy milyen büntetést kap. Az esküdtszék 5 év börtönt javasolt- írja a New York Daily News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.