Kendall Jenner a Calvin Klein provokatív fehérnemű kampányában szexizett

fehérnemű Kendall Jenner Calvin Klein fehérnemű-kollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű márka arcaként először idén márciusban mutatkozott be Kendall Jenner, akkor a Calvin Klein Jeans kollekció kampányában szerepelt. Most pedig a divatdiktátor fehérnemű kampányának meglepően szexi fotóin is megcsodálhatjuk.

Calvin Klein legújabb fehérnemű kampányában olyan modellekkel találkozhatunk, mint Kendall Jenner, Klara Kristin, Abbey Lee Kershaw, és Saskia de Brauw.

Forrás: HARLEY WEIR/CALVIN KLEIN

De nemcsak ezért különleges a fotósorozat, hanem azért is, mert meglehetősen provokatívra sikeredett. Kendall például kapott egy félbevágott grapefuitot, és egy kérdést is:

Mit tenne vele a saját kis Calvin fehérneműjében?

Valljuk be, nem kell túl nagy asszociációs képesség ahhoz, hogy megfejtsük mit jelképez a gyümölcs, és persze az is megkönnyíti a dolgunkat, hogy a képeken Kendall nyalogatja, vagy épp megkóstolja a finomságot.

Forrás: HARLEY WEIR/CALVIN KLEIN

Ha kíváncsi vagy a többi képre, itt megnézheted őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.