Kínában cenzúrázzák az erotikus banánevést

Kína erotikus banán erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai internetes cenzúrájának most az élő közvetítések esnek áldozatul, mivel a kormány új szabályokat vezetett be. Az oldalaknak tiltaniuk kell azokat, akik erotikusan esznek banánt, vagy harisnyát, miniszoknyát viselnek a kamera előtt.

Az online élő közvetítés Kínában is nagy népszerűségnek örvend. A legnézettebb streamerek és csatornatulajdonosok többmillió nézővel büszkélkedhetnek, és persze több ezer dollárt keresnek a videóikkal. A felhasználók pedig az amerikai és európai társaikhoz hasonlóan énekelnek,

játékteszteket közvetítenek, sminkelnek vagy vicceket mesélnek.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Ám az új szabályok értelmében az oldalak üzemeltetőinek egész nap azt kell figyelniük, hogy milyen tartalmakat közvetítenek a felhasználóik.

Vannak kiskapuk

A BBC forrásai szerint a kínai felhasználók nem teljesen értik a tiltás működését. A kínai közösségi oldalon, a Weibón több felhasználóban is felmerült a kérdés, hogy

vajon mikor számít provokatívnak a banánevés?

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Persze az is jó kérdés, hogy mi lesz a hasonló alakú termések sorsa, mint például az uborkáé...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.