Meghalt William Schallert színész

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Alberto E. Rodriguez -
William Schallert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
93 éves korában elhunyt William Schallert karakterszínész, akit 1947 és 2014 között rengeteg filmben és sorozatban láthattunk.

93 évesen, a Los Angeleshez tartozó Pacific Palisades-beli otthonában hunyt el William Schallert, akinek a nevéhez az IMDb nem kevesebb, mint 375 filmes és tévés produkciót köt. Első szerepét 1947-ben kapta a The Foxes of Harrow című filmben, a tévés munkák sorát a Family Theatre-ben kezdte 1951-ben. Az amerikaiak a hatvanas években leginkább a The Patty Duke Show-ból ismerhették, de akkoriban játszott például A balfácán-ban is, miközben a Star Trek egyik epizódjában is feltűnt. Örök karakterszínész volt, olyan sorozatokban is közreműködött, mint A farm, ahol élünk, a Magnum, a Quantum Leap – Az időutazó, a Melrose Place, a Vészhelyzet. Még a kétezres években is aktív volt, utoljára Az élet csajos oldalában láthattuk 2014-ben, de feltűnt többek között A nevem Earlben, az Így jártam anyátokkalban, a Született feleségekben és a True Blood – Inni és élni hagyniban is.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.