Teljesült a végtagok nélküli kisfiú álma: kedvenc focicsapatával lépett pályára

műtét futball kisfiú amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán megható dolog történt az angol Tottenham egyik focimeccsének szünetében, hiszen a csapat teljesítette a végtagok nélküli kisfiú legnagyobb álmát, így a játékosokkal együtt vonulhatott ki a nézők elé.

A Tottenham futballcsapatnak hála valóra vált a nyolcéves Marshall álma, ugyanis a csapattal együtt léphetett a pályára.

A fiúnak egy súlyos agyhártyagyulladás miatt amputálni kellett mindkét lábát és karját, de így sem mondott le arról a tervéről, hogy

egyszer kapus lesz.

Mindenesetre egy vágya már teljesült, nem is csoda, hogy Marshall nagyon izgatott volt, és alig várta, hogy Harry Kane-nel együtt focizhasson. A mérkőzés szünetében pedig a londoni cserejátékosokkal együtt melegíthetett - írja az NSO.hu.

Egy ilyen fényűző esküvőn ki más lehetne a sztárvendég, mint Enrique Iglesias?http://www.life.hu/news/20160511-enrique-iglesias-is-fellepett-a-fenyuzo-indiai-eskuvon.htmlKöztudott, hogy az indiai esküvők kihagyhatatlanok, nemcsak a ruhák, az élénk színek, vagy az illatos és fűszeres ételek miatt, hanem azért is, mert a szemünk előtt elevenednek meg a különböző tradíciók. A most bemutatott esküvőre pedig mindez többszörösen is igaz, ráadásul a sztárvendég nem más volt, mint Enrique Iglesias.NewsOrigoA recepciós lányt hazaküldték a munkából, mert nem viselt magassarkúthttp://www.life.hu/news/20160511-hazakuldtek-a-recepcios-lanyt-mert-nem-viselt-magassarkut.htmlA Londonban élő recepciós lánynál kicsapta a biztosítékot, hogy a minap azért küldték haza, mert nem volt hajlandó magassarkút viselni. Ezekután persze felvetődik a kérdés, hogy vajon ez mennyire jogos?News--A taxis tüntetés miatt megbénul Budapest közlekedésehttp://www.life.hu/news/20160509-a-taxis-tuntetes-miatt-megbenul-budapest-kozlekedese-elmondjuk-mire-kell-figyelni.htmlIsmét az Uber ellen tüntetnek a taxisok, de ezúttal teljesen ellehetetlenítik Budapest közlekedését. Kedden lezárják a Ferihegyi gyorsforgalmi utat, így leginkább a délután, munkából hazafelé tartók (és a repülni vágyók!) számíthatnak dugóra. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoKendall Jenner a Calvin Klein provokatív fehérnemű kampányában szexizetthttp://www.life.hu/news/20160510-calvin-klein-legujabb-fehernemu-kampanya-eleg-provokativra-sikeredett.htmlA világhírű márka arcaként először idén márciusban mutatkozott be Kendall Jenner, akkor a Calvin Klein Jeans kollekció kampányában szerepelt. Most pedig a divatdiktátor fehérnemű kampányának meglepően szexi fotóin is megcsodálhatjuk. NewsOrigoMegölte az anyját, de megúszhatja a börtönt az orosz iparmágnás fiahttp://www.life.hu/news/20160506-megolte-az-anyjat-de-meguszhatja-a-bortont-az-orosz-iparmagnas-igor-sosin-19-eves-fia.htmlA tinédzser tavaly decemberben hallucinogén szerek hatása alatt fojtotta meg 44 éves édesanyját egy kazanyi hotelszobában. A fiú később azt állította, hogy anyja szexelni akart vele, és hogy tőle kapta a tablettákat. NewsOrigoKulka János nemsokára elhagyhatja a kórházathttp://www.life.hu/news/20160506-kulka-janos-hazamehet-a-korhazbol.htmlÁprilis közepén Kulka Jánost kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A színészért egy ország aggódott, ám most úgy tűnik, hogy sokkal jobban van, és jövő héten már hazaengedhetik a kórházból. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.