Anyák napján, a kisfia szeme láttára gyilkolták meg a nőt

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság anyák napja kisfiú fegyver anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt vasárnap reggel, vagyis az Egyesült Államokban Anyák napjaként ünnepelt napon a saját háza előtt, a kisfia szeme láttára gyilkoltak meg egy nőt a Kentucky állambeli Louisville-ben.

A családtagok szerint Angelina Pressleyt kifigyelték, és amikor hazaért fiával és vőlegényével, megvárták, hogy a nő kijöjjön a házból,

majd lelőtték.

Egyelőre az ügynek még nincs gyanúsítottja, és az is gondot okoz, hogy a helyi rendőrség gyilkossági csoportjának vezetője csak a nő 8 éves kisfiára tud hagyatkozni.

"A fiú azt mondta, hogy imádott az édesanyjával lenni és hogy nagyon izgatott volt aznap, mivel vett neki egy szép nyakláncot, amit anyák napja alkalmából akart neki odaadni. Ekkor valaki, vagy valakik a szeme láttára ölték meg az édesanyját."

A család szerint a kisfiúra is fegyvert fogott a nő gyilkosa,

de végül csak a nőt lőtte le.

Nem tudni, hogy mi volt az indíték, de áldozat egyébként speciális igényű kisgyermekeket tanított és az egész életét arra tette fel, hogy másoknak segíthessen.

Teljesült a végtagok nélküli kisfiú álma: kedvenc focicsapatával lépett pályárahttp://www.life.hu/news/20160511-teljesult-a-vegtagok-nelkuli-kisfiu-alma-amikor-a-kedvenc-focicsapataval-lepett-palyara.htmlIgazán megható dolog történt az angol Tottenham egyik focimeccsének szünetében, hiszen a csapat teljesítette a végtagok nélküli kisfiú legnagyobb álmát, így a játékosokkal együtt vonulhatott ki a nézők elé. NewsThinkstockA recepciós lányt hazaküldték a munkából, mert nem viselt magassarkúthttp://www.life.hu/news/20160511-hazakuldtek-a-recepcios-lanyt-mert-nem-viselt-magassarkut.htmlA Londonban élő recepciós lánynál kicsapta a biztosítékot, hogy a minap azért küldték haza, mert nem volt hajlandó magassarkút viselni. Ezek után persze felvetődik a kérdés, hogy vajon ez mennyire jogos? News--Egy ilyen fényűző esküvőn ki más lehetne a sztárvendég, mint Enrique Iglesias?http://www.life.hu/news/20160511-enrique-iglesias-is-fellepett-a-fenyuzo-indiai-eskuvon.htmlKöztudott, hogy az indiai esküvők kihagyhatatlanok, nemcsak a ruhák, az élénk színek, vagy az illatos és fűszeres ételek miatt, hanem azért is, mert a szemünk előtt elevenednek meg a különböző tradíciók. A most bemutatott esküvőre pedig mindez többszörösen is igaz, ráadásul a sztárvendég nem más volt, mint Enrique Iglesias. NewsOrigoSzoftpornóval dobta fel hirdetését egy ingatlanirodahttp://www.life.hu/news/20160510-ingatlanhirdetesbe-rejtett-felnottfilmmel-rukkolt-elo-egy-ingatlaniroda.htmlEgy Los-Angeles-i ingatlaniroda újraértelmezte az ingatlanhirdetéseket: felkért egy szexi modellt, aki lelkesen megmutatta a popóját, majd csókolózott egy másik nővel, mindezt pedig egy 12,5 millió dollár (3,5 milliárd forint) értékű eladásra kínált luxusházban. News--A taxis tüntetés miatt megbénul Budapest közlekedésehttp://www.life.hu/news/20160509-a-taxis-tuntetes-miatt-megbenul-budapest-kozlekedese-elmondjuk-mire-kell-figyelni.htmlIsmét az Uber ellen tüntetnek a taxisok, de ezúttal teljesen ellehetetlenítik Budapest közlekedését. Kedden lezárják a Ferihegyi gyorsforgalmi utat, így leginkább a délután, munkából hazafelé tartók (és a repülni vágyók!) számíthatnak dugóra. NewsFotó: Polyák Attila - Origo200 millióan kíváncsiak az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/news/20160509-200-millioan-kivancsiak-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA nemzeti zsűri már hétfőn este, a keddi első elődöntő főpróbáján pontozza az előadókat, ezzel kezdődik a 61. Eurovíziós Dalfesztivál Stockholmban. Az biztos, hogy az esemény rengeteg embert vonz, ugyanis évente mintegy 200 millióan kísérik figyelemmel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.