Élőben közvetítette a lány, ahogy a vonat elé ugrik

halál öngyilkosság Franciaország élő közvetítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vonat elé vetette magát egy francia fiatal, amit élőben közvetített a Twitter szolgáltatásán keresztül. Több mint ezren nézték a szomorú esetet.

Párizstól nem messze vetette magát vonat alá egy francia tinédzser az Égly állomáson. Mindezt élőben közvetítette a Periscope szolgáltatásán keresztül. A francia hatóságok vizsgálják az ügyet, és próbálják azonosítani a lányt.

Képünk illusztráció Forrás: PublicDomain

A helyi rendőrség szerint a lány SMS.t is küldött szándékáról egy közeli hozzátartozójának pár perccel a halála előtt. A Periscope-on már nem érhető el archiválva a felvétel, de YouTube-ra feltöltöttek pár részletet, kitakarva az öngyilkosság pillanatát.

A részletekből kiderül, hogy öngyilkossága előtt szorongásairól mesélt a fiatal, és elmondta szándékát is, de nem vették komolyan.

A lány azt mondta, hogy a videóval reakciót akart kicsikarni az emberekből, és felnyitni a szemüket - írja az Origo. Ezután elfeketült a képernyő, majd pár perccel később egy mentőt lehetett hallani a videón, aki arról beszél, hogy az áldozatot ki kell szednie a vonat alól. Láthatóan megtalálta a telefont is, és kinyomta a videót.Az app számlálója szerint 1208-an nézték a közvetítést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.