Eugena Washington lett az Év Playmate-je

Forrás: Instagram/Eugena Washington -
modell Playboy Eugena Washington szexi magazin Az Év Playmate-je
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai Topmodell leszek! tehetségkutató valóságshow egykori versenyzője nyerte el a megtisztelő címet az amerikai Playboy magazintól.

Bár a Topmodell leszek! műsort nem sikerült megnyernie, az Év Playmate-je címet azonban igen: az amerikai Playboy a napokban jelentette be, hogy a 30 éves Eugena Washingtont választotta meg a legdögösebb nyuszilánynak járó címet.

Forrás: Instagram/Eugena Washington
Élőben közvetítette a lány, ahogy a vonat elé ugrikhttp://www.life.hu/news/20160512-eloben-kozvetitette-halalat-a-tinedzser-franciaorszagban-a-twitteren-keresztul.htmlVonat elé vetette magát egy francia fiatal, amit élőben közvetített a Twitter szolgáltatásán keresztül. Több mint ezren nézték a szomorú esetet. NewsOrigoMeghalt Nick Lashaway, a Csajok és az X-akták 28 éves sztárjahttp://www.life.hu/news/20160512-nick-lashaway-a-csajok-es-az-x-aktak-sztarja-autobalesetben-meghalt.htmlA fiatal színész napokkal ezelőtt hunyt el autóbalesetben, halálának hírét azonban csak nemrég közölték. News--Vége! Ezentúl e-cigivel sem füstölhetünk a közterekenhttp://www.life.hu/news/20160511-ecigivel-sem-fustolhetunk-mert-majus-huszadikatol-szinte-mindenhonnan-kitiltjak-az-elektromos.htmlMájus 20-tól szinte mindenhonnan kitiltják az elektromos cigarettát, ami sokaknak a hagyományos cigaretta pótlására szolgált. News--Virágcsokor, és feszengés: Így kért bocsánatot áldozatától Kiss Lászlóhttp://www.life.hu/news/20160512-kiss-laszlo-bocsanatoto-kert-takats-zsuzsannatol-az-rtl-klub-kamerai-elott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kiss László bocsánatot kért egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától. A volt úszókapitány szerint az 1962-es ítélet megtette hatását, az elmúlt évtizedekben ugyanis mindent megtett, hogy beilleszkedjen a társadalomba. NewsOrigoA recepciós lányt hazaküldték a munkából, mert nem viselt magassarkúthttp://www.life.hu/news/20160511-hazakuldtek-a-recepcios-lanyt-mert-nem-viselt-magassarkut.htmlA Londonban élő recepciós lánynál kicsapta a biztosítékot, hogy a minap azért küldték haza, mert nem volt hajlandó magassarkút viselni. Ezek után persze felvetődik a kérdés, hogy vajon ez mennyire jogos? News--Áruba bocsátják Marilyn Monroe intim kincseithttp://www.life.hu/news/20160511-elarverezik-marilyn-monroe-szemelyes-targyait.htmlA 36 éves korában tragikusan elhunyt ikon rengeteg ékszert és különböző tárgyat hagyott hátra, amiket 54 évvel a halála után elárvereznek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.