Kína nagy dobása, a sanghaji Disneyland, tényleg betalált

Forrás: AFP/Bertrand Guay -
Kína kastély Disneyland Vidámpark
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már tényleg nem sokat kell aludni a várva várt pillanatig, amikor is megnyílnak a sanhaji Disneyland kapui. A próbaüzem már napok óta tart, és egy videó is napvilágot látott, amely a vidámpark egyik fő látványosságáról készült. 

Hivatalosan csak június 16-án nyílik a sanghaji Disnelyland, de a közösségi médiában mindenesetre máris megjelent egy videó, amely a vidámpark egyik fő látványosságáról készült. A Tron-filmek látványvilágát idéző vasúton (TRON Lightcycle Power Run) valóban szédületes az utazás.

Körülbelül egy éve mutatták be a Walt Disney Company legújabb szórakoztató parkjának makettjét, amelyet Kína legnépesebb városában, a 25 milliós Sanghajban épült, és

közel 5,5 milliárd dollárba került.

Nemsokára megnyitja a kapuit a shanghaji vidámpark, a párizsi Disneyland kistestvére Forrás: AFP/Bertrand Guay

Elvarázsolt mesekastély

A parkon belül hat különböző tematikájú területet alakítanak ki, amelyek a következők lesznek: Kalandsziget, Képzelet kertje, Holnapolisz, Kincses barlang, Fantáziaföld és Mickey sugárút, valamint

itt építik fel a Disney eddigi legnagyobb kastélyát, az Elvarázsolt mesekastélyt.

Ezen felül lesz még benne két hotel, Disneytown néven egy bevásárló- és szórakoztató központ, egy színház és egy különleges fényjátékokat bemutató kert is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.