szexuális erőszak Kiss László összeomlás videó ügyvéd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt szövetségi kapitány a hírek szerint nagyon rosszul viseli az őt ért támadásokat. 

Kiss László nemrég virágcsokorral kért bocsánatot Takáts Zsuzsannától, attól a nőtől, akit még 1961-ben két másik társával együtt megerőszakolt. A sportoló ügyvédje elmondta, Kiss ezzel lezártnak tekinti az ügyet, és nem kíván további lépéseket tenni. Arra a kérdésre, hogy a volt szövetségi kapitány hogyan viseli a történteket, az ügyvéd elárulta, ügyfele a pszichikai összeomlás szélén van.

A Kiss László-ügy

Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya 1961-ben két társával csoportosan nemi erőszakot követett el egy úszólánnyal szemben, amiért akkor három év letöltendő börtönre ítélték. Az is kiderült, hogy Kiss László anno nem töltötte le teljes börtönbüntetését, a három év helyett mindössze 22 hónapot ült. A napokban interjút adott az áldozat, akit megerőszakoltak Kissék: kattints ide a cikkért!

Eugena Washington lett az Év Playmate-jehttp://www.life.hu/news/20160512-eugena-washington-modellt-valasztotta-meg-a-playboy-az-ev-playmate-jenek.htmlAz amerikai Topmodell leszek! tehetségkutató valóságshow egykori versenyzője nyerte el a megtisztelő címet az amerikai Playboy magazintól. NewsOrigoÉlőben közvetítette a lány, ahogy a vonat elé ugrikhttp://www.life.hu/news/20160512-eloben-kozvetitette-halalat-a-tinedzser-franciaorszagban-a-twitteren-keresztul.htmlVonat elé vetette magát egy francia fiatal, amit élőben közvetített a Twitter szolgáltatásán keresztül. Több mint ezren nézték a szomorú esetet. NewsOrigoIdőjárás: Ma bizony ránk fog szakadni az éghttp://www.life.hu/news/20160512-idojaras-csutortokre-ma-bizony-rank-fog-szakadni-az-eg.htmlA heves zivatarok miatt csütörtökre 14 megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. Van, ahol ahol 50 milliméternyi eső is lezúdulhat egyszerre.News--Virágcsokor, és feszengés: Így kért bocsánatot áldozatától Kiss Lászlóhttp://www.life.hu/news/20160512-kiss-laszlo-bocsanatoto-kert-takats-zsuzsannatol-az-rtl-klub-kamerai-elott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Kiss László bocsánatot kért egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától. A volt úszókapitány szerint az 1962-es ítélet megtette hatását, az elmúlt évtizedekben ugyanis mindent megtett, hogy beilleszkedjen a társadalomba. NewsOrigoLemondott címeiről Kiss Lászlóhttp://www.life.hu/news/20160511-kiss-laszlo-egykori-uszokapitany-lemondott-diszpolgari-cimerol-es-a-nevet-viselo-uszodarol.htmlA volt szövetségi kapitány a százhalombattai polgármesternek írt levelében mondott le díszpolgári címéről, és kéri, hogy másról nevezzék el a nevét viselő százhalombattai uszodát. NewsMTI/Földi ImreA kórházi vécén akarta lehúzni újszülött gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160511-a-22-eves-ashley-hautzenrader-a-korhazi-vecen-akarta-lehuzni-ujszulott-gyermeket.htmlLetartóztatták azt a 22 éves lányt, aki besétált az iowai kórház mosdójába, megszülte a gyerekét, majd - mivel elmondása szerint halottnak hitte a babát - megpróbálta lehúzni a vécén, ám ez nem sikerült, így egy kukába dobta. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.