Újabb lehetséges Prince-örökös bukkant fel

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Prince örökös énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az április 21-én meghalt Prince jelentős vagyona újabb lehetséges örökösének kilétét tárta fel Michael Padden minnesotai ügyvéd, aki közölte, hogy az énekes elhunyt féltestvérének unokájáról van szó.

Az ügyvéd által a bírósághoz benyújtott dokumentumok szerint a 2011-ben elhunyt Duane Nelsonnak, Prince féltestvérének volt egy fia, akinek lánya született egy házasságon kívüli kapcsolatából. Az iratok szerint Nelson fia meghalt, ám a gyermek életben van. Az ügyvéd megpróbálta felvenni a kapcsolatot a gyermek anyjával, sikertelenül, ezért kérte, hogy nevezzenek ki gyámot a kiskorú gyermek érdekeinek védelmében.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Prince nem hagyott hátra végrendeletet. Vagyonának pontos értéke egyelőre nem ismert, csupán a zenei díjakból származó bevételeit több mint 500 millió dollárra becsülik. Végrendelet hiányában az énekes hat testvére és féltestvére az örökös a bírósági dokumentumok szerint. Élete során Prince 39 albumot adott ki és több mint 100 millió lemezt adott el. Az énekes tucatnyi minneapolisi ingatlana a nyilvánosan hozzáférhető dokumentumok szerint 27 millió dollárt ér. A héten egy coloradói börtönben raboskodó férfi ügyvédje bejelentette, hogy apasági keresetet nyújtott be egy minnesotai bírósághoz annak megállapítására, hogy ő Prince gyermeke.

A Kansas Cityből származó Calvin Q. Williams anyja, Marsha Henson közölte, hogy 1976 júliusában volt szexuális kapcsolata Prince-szel, és a következő év áprilisában született meg fia.
A minnesotai törvények szerint az örökösödésben a gyermek az elő számú kedvezményezett, ami azt jelentené, hogy Prince testvérei és féltestvérei háttérbe szorulnának, ha a bíróság bebizonyítja, hogy Williams az énekes gyermeke.

Mítosz vagy valóság? Így hat ránk a teliholdhttp://www.life.hu/news/20160514-igy-hat-rank-a-telihold.htmlAz emberiség történelme során rengeteg mítosz keletkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen változásokat idéz elő az emberi szervezetben a holdállás. Noha a telihold hatására senki sem változik vérfarkassá, bizonyos fizikai és mentális változásokra a tudomány szerint is sor kerülhet, ezek azonban nem jelentősek.News--Elpusztult a világ legöregebb macskája, Scooterhttp://www.life.hu/news/20160514-elpusztult-a-vilag-legoregebb-macskaja-scooter.htmlElpusztult az a sziámi macska, amelyet Guinness Book of World Records a héten nyilvánított a világ legöregebb élő macskájának - jelentette szombaton az AP hírügynökség.NewsOrigoTovább küzd az igazáért Demcsák elítélt exférjehttp://www.life.hu/news/20160513-tovabb-kuzd-az-igazaert-demcsak-zsuzsa-elitelt-exferje-kiss-jozsef.htmlAhogy megírtuk, lezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.