Elképesztően hosszú haját talpáig növesztené az élő Aranyhaj

Forrás: Instagram/Dashik Gubanova Freckle -
vágás haj orosz hosszú haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tizenhárom éve növeszti haját az orosz Dashik Gubanova Freckle. Nem hajlandó levágatni fürtjeit, amíg el nem éri célját.

Igazi sztárrá vált az Instagramon az élő Aranyhaj. Elképesztően hosszú fürtjeivel szerezte meg szintén hatalmas táborát, akik többnyire mind csak csodálják ezt a hajzuhatagot. Természetesen akadnak olyanok is, akik inkább kritizálják az orosz nőt.

Forrás: Instagram/Dashik Gubanova Freckle

Többek szerint növesztés helyett inkább le kellene vágatnia a haját, és eladományozni rákos gyerekeknek. Dashik viszont nem hajlandó erre, mert ő addig akarja növeszteni a tincseit, amíg a talpáig nem érnek. Elnézve hosszúságát, már nem kell sokat várnia.

Forrás: Instagram/Dashik Gubanova Freckle
Megtalálták az első UFO ábrázolást a világon - Fotó! http://www.life.hu/news/20160517-elso-ufo-abrazolas-egy-freskon-festettek-le-eloszor-az-idegeneket-foto.htmlA hírek szerint egy olyan különleges falfestményre bukkantak, melyen több bizonyíték is található az idegenek létezésére. A tudósok már vizsgálják a művet. News--Kis híján megfulladt a pályán a 13 éves focista http://www.life.hu/news/20160517-majdnem-meghalt-a-palyan-a-13-eves-focista.htmlAz edző és a bíró lélekjelenléte, továbbá a sárga lap mentette meg a gyömrői focista életét. A 13 éves fiú egy ütközés miatt összecsuklott és elvesztette az eszméletét. Mint kiderült, lenyelte a nyelvét. NewsOrigoElőadás közben halt meg a rekorder nagybőgőshttp://www.life.hu/news/20160517-jane-little-nagybogos-eloadas-kozben-a-szinpadon-halt-meg.htmlAz Atlantai Szimfonikus Zenekar 87 éves nagybőgőse, Jane Little előadás közben, a színpadon hunyt el. Ő volt az ugyanabban a zenekarban a leghosszabb ideje játszó muzsikus Guinness-rekorder. NewsOrigoElőkerült Sinead O'Connorhttp://www.life.hu/news/20160517-sinead-o-connor-enekesno-epsegben-elokerult.htmlÉpségben megtalálta a rendőrség a korábban öngyilkosságot megkísérelt énekesnőt, akinek eltűnését vasárnap délután jelentették. NewsAFPNem ússza meg a kutyájával fajtalankodó drogdílerhttp://www.life.hu/news/20160517-nem-ussza-meg-a-kutyajaval-fajtalankodo-drogdiler-az-ausztraliai-jenna-driscoll.htmlAz ausztrál törvények miatt ezért még nem lehet elvenni a kutyát a nőtől, csak ha bebizonyosodik, hogy kínozta vagy kegyetlenül bánt az állattal. News--A nap legjobb képe: Katalin, Vilmos és Harryhttp://www.life.hu/news/20160517-katalin-hercegne-vilmos-herceg-es-harry-herceg-kozos-kepen.htmlImádnivalóan mutat együtt Katalin hercegné, Vilmos herceg és Harry herceg. Filmszerű kép!NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.