Végre tényleg élvezhetjük a májusi meleget!

meleg napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma még számíthatunk záporra, csapadékra, de csodák csodájára éppen hétvégére érkezik meg a szikrázó napsütés.

Már ma is egyre erősödik a felmelegedés, 15-20 fok közötti értékeket mérhetünk. Csütörtökön még azért számíthatunk elszórtan záporra, zivatarra, de már 20-21 fok köré melegszik délutánra a levegő.

Forrás: Dreamstime

Péntek csupán elszórtan fordulhat elő gyenge csapadék, és tovább emelkedik a hőmérséklet: kellemes, 20-25 fok közötti tavaszi meleg valószínű. Szombat viszont már szikrázó napsütésre számíthatunk, elvétve fordul elő frissítő zápor. 24 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők. Vasárnap napközben sok napsütésre van kilátás, csapadék nélkül. Estétől nyugat felől már megnövekedhet a felhőzet, és a Dunántúlon zápor, zivatar is előfordul. 22 és 27 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet - írja a Köpönyeg.hu.

Erőss Zsolt édesanyja: "Szándékosan hagyták meghalni a fiamat"http://www.life.hu/news/20160518-eross-zsolt-edesanyja-allitja-zandekosan-hagytak-meghalni-a-fiat.htmlHárom évvel fia elvesztése után sem szűnik a gyász Edit lelkében. A mai napig úgy érzi, megmenthették volna...NewsOrigoLondon belvárosában nyitna luxushotelt Robert de Nirohttp://www.life.hu/news/20160517-londonban-nyitna-luxushotelt-robert-de-niro.htmlLondon belvárosában nyitna luxusszállodát Robert de Niro Oscar-díjas filmszínész, aki már résztulajdonos egy New York-i hotelben is. NewsAFP43 éves hidegrekord dőlt meghttp://www.life.hu/news/20160517-megdolt-a-hidegrekord-minusz-1-2-fokot-mertek-kedd-hajnalban.htmlKedd hajnalban megdőlt az országos hidegrekord: a nógrád megyei Zabaron -1,2 fokos hideget mért az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsOrigoMegmentenék az 50 éves legendás cukrászdát a gödöllőiek http://www.life.hu/news/20160517-tobben-is-kialltak-az-50-eves-cukraszda-mellett-barna-illes-fagyijat-mindenki-szereti.htmlÖsszefogtak a retro-cukrászdáért a helyi lakosok. Illés bácsit valaki feljelentette az élelmiszerlánc-biztonsági hivatalnál, mert szerinte a cukrászda nem felelt meg az előírásoknak. NewsOrigoKét utasszállító is vészhelyzetbe került Franciaország feletthttp://www.life.hu/news/20160517-ket-utasszallito-is-veszhelyzetbe-kerult-franciaorszag-felett.htmlKét utas is rosszul lett, ám az igazán meglepő, hogy egy időben, de két különböző repülőn. A Ryanair és a Germanwings gépe is Bordeaux-ban landolt. NewsThinkstockFedezékbe! Itt repül az internet kedvenc pocakos macsójahttp://www.life.hu/news/20160517-igy-csobban-az-internet-kedvenc-pocak-macsoja.htmlAz biztos, hogy nem mindig sikerül elegánsan lecsúszni a strand csúszdáján, bár érdekel ez olyankor bárkit is?! Reméljük, hogy a 400 ezres nézővel büszkélkedő videó túlysúlyos alanya is így van ezzel! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.