Várszegi Lajos, Kiss László tettestársa: "Tagadjunk le mindent"

Forrás: MTI/Kovács Anikó -
Kiss László Várszegi Lajos Lantos László megerőszakolás tagadás irat bíróság Takáts Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég előkerült bírósági iratok szerint Kiss Lászlóhoz hasonlóan Várszegi Lajos is arra biztatta a megerőszakolásban érintett társát, Lantos Lászlót, hogy hallgassanak, és tagadják le a történteket.

Újabb részletek derültek ki Kiss László csoportos megerőszakolásos ügyéről. A bírósági iratok szerint nem csupán a lemondott úszókapitány próbálta tagadásra bírni társait, Lantos Lászlót és Várszegi Lajost, hanem maga Várszegi Lajos is.

Forrás: MTI/Kovács Anikó

Sorban jöttek, a harmadik volt a Kiss

Életben van Kiss Lászlóék egykori áldozata, akiről a botrány kirobbanása után Gyárfás Tamás azt mondta, hogy már nem él. Az RTL Klubnak adott interjúban a 73 éves Takáts Zsuzsanna cáfolt más értesülést is: kiderült, hogy ő maga nem volt sportoló, édesapja sem volt befolyásos ember, ráadásul miután feljelentést tettek, megpróbálták eltussolni az ügyet, a nevelőapját meg is verték. Takáts Zsuzsanna megrázó részleteiért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.