Megszökött két kislány - Országos körözést adtak ki

Forrás: Dreamstime -
Tóalmás rendőrség videó kislány eltűnt emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 13 és egy 16 éves lány tűnt el tegnap reggel Tóalmásról. A család szerint nem volt jele annak, hogy a tinédzserek mire készülnek. 

A gyerekek iskolába indultak együtt, de oda nem érkeztek meg. Később kiderült, hogy valószínűleg már korábban azt tervezték, hogy megszöknek, mert erről leveleztek. A rendőrség nagy erőkkel keresi a két fiatalt, akik ellen már körözést adtak ki.

Forradalmi ötletével lett világhírű egy csongrádi diáklányhttp://www.life.hu/news/20160519-mobilalkalmazas-balint-karola-szep-helyezest-ert-el-egy-nemzetkozi-versenyen.htmlBevásárlós mobilalkalmazással nyerte el Bálint Karola, a Szegedi Tudományegyetem elsőéves hallgatója az Oracle Academy díját az Intel világversenyén - tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága szerdán az MTI-t. NewsOrigoMűanyag rizstől rettegnek a magyar vásárlók http://www.life.hu/news/20160518-rizs-a-polcokon-muanyag-anyagokbol-keszitik-a-zacskos-rizst-egy-azsiai-uzemben.htmlEljött az idő, hogy már az ártatlannak tűnő élelmiszerekben sem bízhat az ember. A hírek szerint több termékben is műgyanta található. News--A Ranieri-hasonmás villanyszerelő kihasználta adottságait: két hét alatt 26 nőt vitt ágybahttp://www.life.hu/news/20160518-a-ranieri-hasonmas-villanyszerelo-kihasznalta-adottsagait-es-26-not-vitt-agyba.htmlEgy skót villanyszerelő nagyon hasonlít a Leicester City sikeres menedzserére, Claudio Ranierire, és ezt ki is használja. Az olasz klub bajnoki sikere óta - azaz 2 hét alatt - már 26 nőt csábított el. NewsAFPVárszegi Lajos, Kiss László tettestársa: "Tagadjunk le mindent"http://www.life.hu/news/20160518-varszegi-lajos-kiss-laszlo-megeroszakolos-ugyenek-tettestarsa-azt-mondta-tagadjanak-le-mindent.htmlA nemrég előkerült bírósági iratok szerint Kiss Lászlóhoz hasonlóan Várszegi Lajos is arra biztatta a megerőszakolásban érintett társát, Lantos Lászlót, hogy hallgassanak, és tagadják le a történteket. News--Lehet, hogy gyógyulása után Kulka János elköszön a színháztól?http://www.life.hu/news/20160518-lehet-hogy-kulka-janos-a-zenere-koncentralna-a-szinhazi-szerepek-helyett.htmlLapinformációk szerint Kulka János a felgyógyulása után fokozatosan lemond színházi szerepeiről, és inkább a zenére, az éneklésre koncentrál majd. News--Megmentenék az 50 éves legendás cukrászdát a gödöllőiek http://www.life.hu/news/20160517-tobben-is-kialltak-az-50-eves-cukraszda-mellett-barna-illes-fagyijat-mindenki-szereti.htmlÖsszefogtak a retro-cukrászdáért a helyi lakosok. Illés bácsit valaki feljelentette az élelmiszerlánc-biztonsági hivatalnál, mert szerinte a cukrászda nem felelt meg az előírásoknak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.