Új találmány! Így oldd meg könnyebben a pisilést

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
találmány fotó fesztivál pisilés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HeWee Go Active nevű eszköz egy olyan személyi pisilő rendszer, mellyel egyszerűen könnyíthetsz magadon akár egy fesztiválon is. 

Ha az emberre rátör a szükség, akkor csak magára ölti a felcsatolható eszközt, és a pisi máris egy tartályba csorog. Hogy ez miért fantasztikus? A találmány elsősorban a fesztiválozók életét teszi könnyebbé, hiszen ennek segítségével elkerülhetik, hogy lemaradjanak kedvenc koncertjükről - írja a Dailymail.

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

A hírek szerint kényelmes, mosható, és többször is felhasználható. Egyelőre viszont csak férfiaknak szánt változat készült az eszközből.

Te kipróbálnád az eszközt?

2016 minden idők legmelegebb éve lehet http://www.life.hu/news/20160519-az-idei-evben-lehetnek-az-idei-ev-legmelegebb-honapjai-idojaras.htmlA globális hőmérsékleti átlagokat tekintve idén áprilisban volt a legmelegebb. Ez a hetedik olyan hónap, amikor hőmérsékleti rekordok dőlnek meg. News--Műanyag rizstől rettegnek a magyar vásárlók http://www.life.hu/news/20160518-rizs-a-polcokon-muanyag-anyagokbol-keszitik-a-zacskos-rizst-egy-azsiai-uzemben.htmlEljött az idő, hogy már az ártatlannak tűnő élelmiszerekben sem bízhat az ember. A hírek szerint több termékben is műgyanta található. News--Fogadásból műmelleket csináltatott magának a férfi - 20 évig viselte dudáithttp://www.life.hu/news/20160518-fogadasbol-mumelleket-csinaltatott-maganak-brian-zembic-20-evig-viselte-dudait.htmlA bűvész és szerencsejátékos Brian Zembic rengeteg őrült fogadásban volt már benne élete során. Kevés dolog van, amit ne tenne meg, így kerültek rá női mellek is. News--Se áram, se antibiotikum, se ágy: Pusztító válság a kórházbanhttp://www.life.hu/news/20160518-venezuelaban-az-olajar-zuhanasa-miatt-pusztit-a-valsag-a-korhazakban-nincs-aram-antibiotikum.htmlEgy nap hét kisbaba is meghalt a venezuelai kórházban, ahol a vérző betegek szétszórva a padlón fekszenek. Az orvosok pedig eszközök nélkül próbálnak műteni. NewsThinkstockVégre tényleg élvezhetjük a májusi meleget!http://www.life.hu/news/20160518-egyre-melegebb-lesz-az-ido-hetvegere-szikrazo-napsutest-igernek.htmlMa még számíthatunk záporra, csapadékra, de csodák csodájára éppen hétvégére érkezik meg a szikrázó napsütés. NewsOrigoFedezékbe! Itt repül az internet kedvenc pocakos macsójahttp://www.life.hu/news/20160517-igy-csobban-az-internet-kedvenc-pocak-macsoja.htmlAz biztos, hogy nem mindig sikerül elegánsan lecsúszni a strand csúszdáján, bár érdekel ez olyankor bárkit is?! Reméljük, hogy a 400 ezres nézővel büszkélkedő videó túlysúlyos alanya is így van ezzel! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.