Beleharapott a barátja arcába, majd a rendőrt és a pasiját is meg akarta enni egy nő

Forrás: Newark Police Department -
drog rendőr harapás kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindie Stewart először a barátja arcát akarta felfalni, majd a segítségére siető párjáét és a helyszínre érkező rendőrét is. A nő valószínűleg kábítószer befolyásoltsága alatt állt. 

A külföldi hírportálok csak "kannibál anyának" hívják Lindie Stewartot, aki múlt vasárnap beleharapott egy barátja, Michael Maricle arcába - írja a Times of Wayne County. A 37 éves newarki nőt Maricle és párja, Rocky Rouse próbálta meg lefogni: Rouse-nak nem csupán a mellkasát, hanem a hónalját is megharapta Stewart.

Forrás: Newark Police Department

A helyszínre érkező rendőr, akibe szintén megpróbált beleharapni a nő, beszámolója szerint mindkét férfi erősen vérzett, úgy próbálták kordában tartani a valószínűleg kokain, kristály vagy a fürdősó nevű kábítószer befolyásoltsága alatt álló Stewartot. A nőt a pszichiátriára szállították, majd harmadfokú testi sértés elkövetése miatt letartóztatták.

43 éves hidegrekord dőlt meghttp://www.life.hu/news/20160517-megdolt-a-hidegrekord-minusz-1-2-fokot-mertek-kedd-hajnalban.htmlKedd hajnalban megdőlt az országos hidegrekord: a nógrád megyei Zabaron -1,2 fokos hideget mért az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsOrigoMichael Schumacherről beszélt egykori főnöke: "Örülök, hogy újra reagál"http://www.life.hu/news/20160519-michael-schumacher-balesetet-szenvedett-forma-1-es-pilotanak-az-ereje-segit-majd-a-gyogyulasban.htmlLuca di Montezemolo, a Ferrari exelnöke szerint a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilótának a hihetetlen ereje fog segíteni a felépülésben. News--Katalin hercegné megmutatta keményebb, harcosabb oldaláthttp://www.life.hu/news/20160518-katalin-hercegne-bokszolt-duke-mackenzie-vilagbajnokkal.htmlCambridge hercegnéje a jó ügy érdekében húzta fel a bokszkesztyűt, és ütögetett párat a világbajnok Duke MacKenzie-vel. Videó. News--Eugena Washington lett az Év Playmate-jehttp://www.life.hu/news/20160512-eugena-washington-modellt-valasztotta-meg-a-playboy-az-ev-playmate-jenek.htmlAz amerikai Topmodell leszek! tehetségkutató valóságshow egykori versenyzője nyerte el a megtisztelő címet az amerikai Playboy magazintól. NewsOrigoEgy rab állítja: ő Prince eltitkolt gyermekehttp://www.life.hu/news/20160511-calvin-q-williams-rab-bizonyitani-akarja-hogy-o-prince-gyereke.htmlA jelenleg börtönben raboskodó Calvin Q. Williams DNS-vizsgálattal bizonyítaná igazát. Ha nyer, ő örökölheti az elhunyt világsztár nagyjából 500 millió dollárra becsült vagyonát. News--Most kapaszkodj meg! Ilyen időjárás várható a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20160511-az-idojaras-elorejelzes-szerint-eros-lehules-jon-a-punkosdi-hosszu-hetvegen.htmlVasárnap és hétfőn akár több fokkal is visszaeshet a hőmérséklet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.