Bárdos András Freddie Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bárdos András keményen kiosztotta Freddie-t, mondván, hogy mióta hazajött Stockholmból, csak nyavalyog, és hogy örülhet a 19. helynek...

Több mint 1700 megosztásnál jár "Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rád, Freddie" - Ezt üzeni Magyarország! című cikkünk, amelyben azokat a kommenteket gyűjtöttük össze, amik a hazatérése után vigasztalhatatlan énekesnek szóltak.

A magyar csapat Stockholmban Forrás: Andres Putting

Pár nappal később azonban Bárdos András megelégelte, hogy Freddie a hazatérése óta csak kesereg és sajnáltatja magát, ezért a Facebookon olvasott be a fiatal sztárnak. Akkor megkérdeztük a Life.hu olvasóit, kinek adnak igazat. Az érthetően csalódott Freddie-nek, avagy a tévés műsorvezetőnek, aki szerint igenis tanulni kell a hibákból. Szavazásunkra több, mint 5600 válasz érkezett:

Tégy igazságot!

Az olvasók többsége pedig Bárdos Andrást "hozta ki győztesen".

Az egyik hozzászóló viszont döntetlent ítélt a kommentjében: "Azt gondolom, hogy mindenkinek igaza van. A fiú zenész, és engedjük meg neki, hogy a hallottak alapján jobban meg tudja ítélni a zenei részét, mint akik nem vagyunk benne.

Fotó: Lukács Dávid

Bárdosnak igaza van, mert Freddie egy csapásra befutott, és nagyon népszerű lett. Nagyon szerettük, és akik évek óta nézzük ezt a műsort, mi tudjuk, hogy mindig az országok egymáshoz való kapcsolata döntött. Igazándiból az orosz ugyanezt érezte, ahol a tét is nagyobb volt. Képzeljétek el mit érez az ausztrál, aki a megváltoztatott pontozás miatt nem nyert. Freddie tegye a dolgát. A sportember, nem szeret kikapni. Most ez történt."

Sebestyén Balázs szerint Freddie a stábja miatt lett 19. az énekes az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20160520-sebestyen-balazs-szerint-freddie-a-stabja-miatt-lett-19-az-enekes-az-eurovizion.htmlKomoly trauma után fordult az énekléshez Freddiehttp://www.life.hu/drlife/20160519-komoly-trauma-utan-fordult-az-enekleshez-freddie-fehervari-alfred-gabor.htmlSportkarrierre készült Fehérvári Alfréd Gábor, ám egy igen komoly sérülés véget vetett az álmainak. Soha többé nem léphetett a pályára, ami iszonyúan elkeserítette akkor az énekest. Dr. Life--Bárdos András kiosztotta Freddie-t: "Örülhet a 19. helynek"http://www.life.hu/sztarok/20160518-bardos-andras-kemenyen-kiosztotta-freddie-t-mondvan-csak-nyavalyog.htmlAhogy arró korábban a Life.hu beszámolt, Freddie hazatért Stockholmból, azonban napokig vigasztalatatlan volt az Eurovíziós Dalfesztiválon elért 19. helyezése miatt. Bárdos András azonban most úgy tűnik, megunta, hogy a jóképű magyar énekes megállás nélkül nyavalyog. Legalábbis egy ilyen levél terjed a neten... TV + Sztárok--Ezért érte kudarc Freddie-t az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20160518-freddie-ezert-vallott-kudarcot-az-eurovizios-dalfesztivalon-frenreisz-karoly-a-dal-cimu-valogato.htmlNagyon csalódottan tért haza Fehérvári Alfréd Gábor a dalfesztiválról, bár a magyar közönség így is büszke rá. Ő úgy véli, jobb helyezést érdemelt volna a dal, A Dal egyik zsűritagja szerint viszont nincs semmi meglepő a helyezésében. TV + Sztárok--Freddie: "Ez méltatlan helyezés"http://www.life.hu/sztarok/20160517-freddie-fehervari-alfred-gabor-enekes-meltatlannak-tartja-az-eurovizios-dalfesztivalon-elert.htmlAz énekes vígasztalhatatlan. Azt mondta, sajnálja a dalszerzőket és a magyar közönséget is, mert a dal sokkal többet érdemelt volna. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Lehet, hogy a világ süket, de büszke vagyok rád, Freddie" - Ezt üzeni Magyarország!http://www.life.hu/kult/20160516-freddie-fehervari-gabor-alfred-csalodott-de-a-rajongok-vigasztalo-uzeneteket-kuldenek.htmlFreddie hazatért Stockholmból, de vigasztalhatatlan. A rajongói és a kommentelők persze igyekeznek tartani a lelket kedvencükben, és biztosítani őt a támogatásukról. Ezekből a hozzászólásokból szemezgettünk.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.