Sokk! Ez a reptéri alkalmazott segített egy hétfős családnak elérni a lezuhant egyiptomi gépet

Forrás: AFP/Andras Soos -
halál Egyptair légikatasztrófa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brit lapinformációk szerint a párizsi Charles de Gaulle reptér egyik alkalmazottja sokkos állapotban nyilatkozott, miután vélhetően segített egy családnak elérni az EgyptAir szerencsétlenül járt járatát.

A hölgy, Sonia nyilatkozatában azt mondta, egy család volt, szülők és öt gyermekük. Négy lány és egy fiú – tájékoztat a brit Metro. "A kettes terminálra jöttek, oda, ahol én is dolgozom. De az EgyptAir gépei az egyes terminálról indulnak, így megmutattam nekik, merre menjenek. Késésben voltak, láttam az apán, milyen ideges, úgyhogy megnyugtattam őket, hogy megpróbálom felhívni a légitársaságot, hogy várják meg őket."

Illusztráció Forrás: AFP/Andras Soos

Az eddigi jelentések szerint azonban egy gyermek és két csecsemő volt a lezuhant repülőn, így elképzelhető, hogy a család lekéste a járatot.

Meghalt a világ legidősebb olimpiai bajnoka: Tarics Sándor 102 éves volthttp://www.life.hu/news/20160521-meghalt-a-vilag-legidosebb-olimpiai-bajnoka-tarics-sandor-102-eves-volt.htmlÉletének 103. évében hajnalban elhunyt Tarics Sándor, a világ legidősebb olimpiai bajnoka.NewsMTIDráma! Gyermekével együtt lett öngyilkos egy nő Budapestenhttp://www.life.hu/news/20160521-gyermekevel-egyutt-lett-ongyilkos-egy-no-budapesten-kiugrott-a-16-ikrol-mindketten-meghaltak.htmlKarjában másfél éves kislányával ugrott ki egy nő egy házból szombaton a fővárosban - közölte Dudás-Kanyog Andrea, az ORFK ügyeletvezetője.NewsThinkstock"Korlátozása kontraproduktív és nem jövőbemutató" - Nem tudják betiltani az Uberthttp://www.life.hu/news/20160521-az-uber-alkalmazas-korlatozasa-kontraproduktiv-es-nem-jovobemutato-nem-tudjak-betiltani.htmlJúnius végén léphet életbe az Uber blokkolását lehetővé tevő törvény. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az Uber honlapját képes blokkolni, de az applikáció letiltásához szükséges technikai feltételek csak 2016 végére lehetnek meg.News--Íme az első fotók a lezuhant egyiptomi repülőgép roncsairólhttp://www.life.hu/news/20160521-ime-az-elso-fotok-a-lezuhant-egyiptomi-egyptair-repulogep-roncsairol.htmlAz egyiptomi hadsereg közzétett néhány képet a lezuhant gép roncsairól. News--Előzetesben vannak a halálra éheztetett gyöngyösi kislány szüleihttp://www.life.hu/news/20160521-elozetesben-vannak-a-halalra-eheztetett-gyongyosi-kislany-szulei.htmlElrendelte a bíróság annak a gyöngyösi házaspárnak az előzetes letartóztatását, akiknek másfél éves gyereke - mindössze 3,5 kilósan - néhány hete a szakértői vélemények szerint az alultápláltság miatt halt meg. A szülőket emberöléssel gyanúsítják: gyakorlatilag halálra éheztették a gyereküket. News--Spoilerveszély! A Grace klinika rajongók most ne kattintsanak idehttp://www.life.hu/news/20160521-a-grace-klinika-rajongok-ne-kattintsanak-ide-sara-ramirez-tavozik-a-sorozatbol.htmlA dr. Callie Torrest játszó Sara Ramirez tíz év után távozik a Grace klinikából. A továbbiakban leírunk egy-két történést, amiket még nem láttál, ha magyarul követed a sorozatot.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.