Tízmilliószoros nap május 21-én: amit ma kívánsz, biztosan teljesül!

Forrás: Thinkstock -
teljesülés gondolatok tízmilliószoros nap kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma minden gondolatnak teremtő ereje van: május 21-e egyike az év azon négy napjának, amikor minden benned megfogalmazódó elhatározásod, terved és elképzelésed tízmilliószoros erővel hat.

A tibeti buddhista hagyomány szerint egy évben négy olyan nap van, amikor a pozitív és negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára nő. Ezek az úgynevezett tízmilliószoros napok, amelyek egyike éppen mára, május 21-ére esik.

Merj nagyot álmodni! Forrás: Thinkstock

A lényegét tulajdonképpen a vonzás törvénye határozza meg: életed pillanatai és történései azon múlnak, mit határozol el magadban, és hogyan viszonyulsz a világhoz. A jót jó, a rosszat pedig rossz követ. A mai napon törekedj arra, hogy nyugodt, harmonikus és kiegyensúlyozott legyél, esetleg vesd egy papírra mindazt, amit el szeretnél érni az életedben. A következő tízmilliószoros nap július 8-án lesz, majd október 22-én lesz. Használd ki a mai napot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.