NAV ellenőröket ejtett foglyul egy rémült uberes

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
videó NAV alkalmazás Uber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bezárt az autójába két NAV ellenőrt a népszerű utazó alkalmazás egyik sofőrje. Feljelentés indult az ügyben. 

A hatóság emberei egy próbaútra rendeltek autót, amikor azonban a sofőr rájött, hogy adóellenőrök, bezárta őket a kocsijába, és továbbhajtott velük. Azt mondta, jó helyre viszi őket, és ne aggódjanak. A két rémült NAV-os percek múlva segítséget hívott a telefonjával. Az uberes később azt mondta, pánikba esett, hogy elveszik a rendszámát.

Az öngyilkos anya attól félt, hogy elveszik tőle a gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160523-a-15-keruletben-ongyilkos-lett-anya-attol-felt-hogy-elveszik-tole-a-gyermeket.htmlA 16. emeltről ugrott ki egy anya, másfél éves kislányával együtt. A szörnyű tragédiában mindketten életüket vesztették. Állítólag magánéleti gondok vezettek az öngyilkossághoz. NewsThinkstockAutóbalesetet szenvedett Calvin Harrishttp://www.life.hu/news/20160522-autobalesetet-szenvedett-calvin-harris.htmlA reptér felé tartott a híres DJ, Calvin Harris, mikor belehajtottak az autójába.News--Spoilerveszély! A Grace klinika rajongók most ne kattintsanak idehttp://www.life.hu/news/20160521-a-grace-klinika-rajongok-ne-kattintsanak-ide-sara-ramirez-tavozik-a-sorozatbol.htmlA dr. Callie Torrest játszó Sara Ramirez tíz év után távozik a Grace klinikából. A továbbiakban leírunk egy-két történést, amiket még nem láttál, ha magyarul követed a sorozatot.News--Presser Gábor 700 millió forintra perelte Kanye Westethttp://www.life.hu/news/20160521-presser-gabor-700-millio-forintra-pereli-kanye-west-rappert.htmlTovább folytatódik a Gyöngyhajú lány című dal feletti pereskedés: Presser 2,5 millió dolláros pert indított a világhírű rapper ellen. News--Váratlan tragédia! Színházi szerepeket akart, és nyaralást tervezett az elhunyt magyar művészhttp://www.life.hu/news/20160521-rajhona-adam-szinhazi-szerepeket-akart-es-nyaralast-tervezett-az-elhunyt-magyar-muvesz.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, életének 73. évében elhunyt Rajhona Ádám színművész. Lapinformációk szerint váratlanul vitte el a tüdőbetegség.News--A féléves gyermeknél fontosabb a kokain - Egy anya, aki minden pénzét drogokra költihttp://www.life.hu/news/20160520-az-anya-a-feleves-gyermeke-helyett-a-kokaint-valasztotta.htmlEgy kétségbeesett anya mesélte el a történetét: lánya minden pénzét a kokainra költi, és egyáltalán nem gondoskodik a féléves gyerekéről. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.