Tragédia! 18 kislány halt megy egy tűzvészben

Forrás: Dreamstime -
Thaiföld tűzvész videó gyerekek tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A történtek szinte sokkolták a környének élőket. A thaiföldi gyerekek nem tudtak kimenekülni az épületből, így többen is életüket vesztették a balesetben. 
Egy bentlakásos iskola gyulladt ki, a gyerekek nem tudtak kimenekülni az épületből, mert a földszinten kezdődött a tűz, ők viszont az emeleten aludtak. A legfiatalabb áldozat 5, a legidősebb pedig csak 12 éves volt.

Balatoni álommunka: bruttó 1 millió forintért bulizhatod végig a nyarathttp://www.life.hu/news/20160525-alommunka-a-balatonnal-brutto-1-millio-forint-fizetessel.htmlA Magyar Turisztikai Ügynökség hirdette meg az állást, amellyel nem csupán átbulizhatod a meleg hónapokat, hanem még pénzt is kereshetsz közben - nem is keveset! News--Két év után megtalálták a Ferihegyről eltűnt Violettáthttp://www.life.hu/news/20160524-ket-ev-utan-megtalaltak-a-ferihegyrol-eltunt-violettat.htmlA napokban előkerült a két éve eltűnt Violetta, akit Ferihegyen láttak utoljára. A lány után már az Interpol is kutatott. NewsThinkstockMeghalt Chris Noth édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160524-chris-north-szinesz-edesanyja-jeanne-parr-meghalt.htmlGyászol a Szex és New York sztárja: elhunyt Jeanne Parr, Chris North édesanyja, és a CBS televíziós társaság első női tudósítója. News--Filmek, botrányok és teljes megőrülés - Íme, a cannes-i filmfesztivál legemlékezetesebb pillanataihttp://www.life.hu/news/20160523-a-69-cannes-i-filmfesztival-legjobb-pillanatai-fotosorozat.htmlSusan Sarandon dekoltázsban, míg Palvin Barbi igazi hercegnőként vonult végig a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén. És ez még nem minden: íme, Cannes legemlékezetesebb pillanatai, képekben. News--Új tulajdonoshoz került a Class FM - Ez lesz Balázsék sorsahttp://www.life.hu/news/20160523-uj-tulajdonoshoz-kerult-a-class-fm-a-slager-radio-vette-meg.htmlA Class FM vezérigazgatója jelentette be, hogy az Advenio Zrt. 100%-os tulajdonát megvásárolta a Sláger Rádió Zrt. és a Marquard Media Hungary, 85-15%-os arányban. NewsOrigoAz öngyilkos anya attól félt, hogy elveszik tőle a gyermekéthttp://www.life.hu/news/20160523-a-15-keruletben-ongyilkos-lett-anya-attol-felt-hogy-elveszik-tole-a-gyermeket.htmlA 16. emeltről ugrott ki egy anya, másfél éves kislányával együtt. A szörnyű tragédiában mindketten életüket vesztették. Állítólag magánéleti gondok vezettek az öngyilkossághoz. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.