Céline Dion szörnyű titkot árult el férje utolsó éjszakájáról

Forrás: Facebook/Celine Dion -
Céline Dion René Angélil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Céline Dion nem csupán azért nem tudja feldolgozni férje halálát, mert a rajongásig szerette, hanem mert lelkiismeret-furdalás is gyötri, hogy nem teljesíthette a férfi utolsó kívánságát. 

Céline a Paris Match magazinnak mesélt arról az éjszakáról, amikor René Angelil elhunyt. Elárulta, férjének két utolsó kívánsága volt: az egyik, hogy ne adja fel a karrierjét, a másik, hogy szeretne az ő karjaiban meghalni.

Forrás: Facebook/Celine Dion

Az utóbbit Céline sajnos nem "teljesíthette", ugyanis éppen fellépése volt, és onnan hazaérve már nem akarta felébreszteni férjét. Azonban másnap reggel az ápolónő a földön fekve talált rá a halott producerre, aki valószínűleg elesett, amikor felkelt, hogy üdvözölje a hazatérő nejét.

Céline a magazinnak arról is beszélt, hogy egyelőre nem tud elképzelni más férfival kapcsolatot, neki a mai napig René a férje, és most csak ő fér el a szívében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.