Kiderült, kik örökölnek Alan Rickman vagyonából

örökség színész Alan Rickman vagyon jótékonysági cél Harry Potter végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négy hónappal ezelőtt elhunyt színész végrendeletében nem csupán családjára, hanem jó célokra is hagyott a milliós nagyságrendű örökségből.

Idén januárban, 69 éves korában halt meg Alan Rickman, a Harry Potter-filmek és az Igazából szerelem sztárja. A napokban kiderült, hogy a világhírű színész végrendelete alapján nem csupán családjára gondolt, amikor rendelkezett vagyona felett.

Forrás: Alliance

A francia Express híroldal szerint Rickman 100 ezer dollárt, azaz körülbelül 42 millió forintnak megfelelő összeget hagyott kezdő színészeket támogató iskolákra és szervezetekre, köztük a Royal Academy of Dramatic Art nevű intézményre. A legtöbbet felesége, Rima Horton örökli, de három unokahúgára is gondolt: ők fejenként 10,3 millió forintnak megfelelő összeget kaptak bőkezű nagybátyjuktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.