Megszólalt a magyar ördögűző pap - Videó!

videó pap ördögűzés Vatikán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rángatódzó test, kifordult szemek, félelmetes hörgések, kínzó fájdalom - ezek mind jellemző tünetei egy olyan embernek, akiből éppen ki akarják űzni az ördögöt. 

Ilyen történeteket mesélnek azok, akik részt vettek már hasonló dologban, vagy legalábbis hisznek benne. Csizmadia Zoltán katolikus papként dolgozott, de egy idő után lecserélte a papi karriert, mert családot alapított. Azt mondja, az ördögűzést a Vatikánban tanulta, és ma már bárkin segíteni tud, ha szükség van rá.

Kipp-kopp, ki kopog? A magassarkút viselő férfiak!http://www.life.hu/news/20160526-igy-boldogulnak-a-ferfiak-magassarkuban.htmlVégre pár bevállalós férfi is megtapasztalta, hogy milyen nekünk, nőknek egy magassarkúban egyensúlyozni. Nos, lányok, dőljetek hátra, itt az idő revansot venni! News--Kiderült, kik örökölnek Alan Rickman vagyonábólhttp://www.life.hu/news/20160526-alan-rickman-elhunyt-szinesz-vegrendeleteben-jotekony-celokra-ajanlotta-fel-vagyonat.htmlA négy hónappal ezelőtt elhunyt színész végrendeletében nem csupán családjára, hanem jó célokra is hagyott a milliós nagyságrendű örökségből. NewsOrigoÚszóbotrány: közleményben válaszolt Gyárfás Tamás Görög Zita nyílt levelérehttp://www.life.hu/news/20160525-kozlemenyben-valaszolt-gyarfas-tamas-gorog-zita-nyilt-levelere.htmlAhogy megírtuk, Görög Zita nyílt levelet írt Gyárfás Tamásnak. A modell-színésznő felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, ám nem sokáig kellett várnia a Magyar Úszószövetség elnökének válaszára. NewsOrigoElhunyt Kertai Pál orvosprofesszorhttp://www.life.hu/news/20160526-elhunyt-kertai-pal-orvosprofesszor-90-eves-koraban.html90 éves korában meghalt Kertai Pál orvosprofesszor, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) megalapítója. News--Egy napon múlhatott a halálra éheztetett kislány élete http://www.life.hu/news/20160525-a-kislany-elete-egy-napon-mulott-halalra-eheztettek-a-gyermeket-video.htmlA családsegítő elmondása alapján a kislány életét megmenthették volna. A nő szerint eljárási hiba miatt nem emelték ki a gyermeket a családból. News--Mit csinál az amerikai hokirajongó, ha belopódzik az orosz ellenfél öltözőjébe?http://www.life.hu/news/20160524-az-amerikai-hokirajongo-beszokott-az-orosz-ellenfel-oltozojebe-es-lepisilte-a-mezuket.htmlA napokban megrendezték a hoki világbajnokságot, Oroszország pedig a harmadik helyért 7-2-re legyőzte az Egyesült Államokat. Ám míg a szurkolók többsége a játékot nézte, addig két amerikai rajongó beszökött az ellenfél öltözőjébe és elképesztő dolgot művelt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.