Szerda óta nem tudnak semmit az eltűnt Pere Noémi Lauráról

Forrás: police.hu -
rendőrség eltűnt lány Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fővárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik a budapesti VII. kerületből eltűnt lány megtalálásában. 

A 13 Pere Noémi Laura május 25-én, 16 óra és 17 óra között VII. kerületi otthonából távozott, azóta nincs róla információ. A megtalálására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre, ezért kérik a lakosság segítségét.

Forrás: police.hu

Az eltűnt lány 155 centiméter magas, vékony testalkatú, körülbelül 40 kilogramm súlyú, haja sötétbarna színű, hátközépig ér, amit általában kiengedve hord.

Eltűnésekor fekete színű bőrdzsekit, fehér és szürke színű csíkos hosszú ujjú felsőt, magasított derekú, világoskék színű farmert, fehér színű - rózsaszín csíkokkal az oldalán és a talprészén - edzőcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányságot a 06-1-461-8100 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.