Taylor Swiftet meg akarják ölni

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Twitter fenyegetés rajongó Taylor Swift
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is!

Az biztos, hogy Taylor Swiftnek nem ez a legszerencsésebb időszaka: múlt hétvégén kedvese, Calvin Harris súlyos autóbalesetet szenvedett, most pedig

egy névtelen illető csapott le rá Twitteren.

A TMZ forrása szerint egy férfi durva üzeneteket küldözget neki és barátnőinek, Cara Delevingne-nek, Gigi Hadidnak és Jaime Kingnek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Az egész ügy gúnyolódással kezdődött, de mindez mára már halálos fenyegetésekké fajult.

„Meg foglak ölni titeket. A barátnőidet is, és élvezni fogom! Meg fogtok halni halni halni halni!” – írta az zaklató az egyik tweetjében. A rémült sztárok természetesen a rendőrséghez fordultak és meg is kezdődött a nyomozás.

Durva méhtámadás áldozata lett egy autó - A méhraj két napig követtehttp://www.life.hu/news/20160526-durva-mehtamadas-aldozata-lett-egy-autos.htmlEgy walesi nyugdíjas autóját túszul ejtették a méhek. Nem, ez nem vicc, bizonyítékunk is van rá! News--Ördög Nóra zokogásban tört ki kislánya miatthttp://www.life.hu/news/20160525-ordog-nora-zokogasban-tort-ki-kislanya-miatt.htmlÖrdög Nóra őszintén mesélt a Mici születése előtti három évről, amikor a próbálkozások ellenére sem esett teherbe. De nem csak erről beszélt, hanem a már kétgyermekes édesanyaként átélt örömkönnyes pillanatokról is. News--Nyolc diák sérült meg egy buszbalesetben Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20160525-nyolc-kisiskolas-serult-meg-egy-buszbalesetben-szekesfehervaron.htmlEgy helyközi autóbusz karambolozott egy autóval és egy kisteherautóval Székesfehérváron. A balesetben nyolc gyermek megsérült. NewsThinkstockEgy páros kiparodizálta a világjáró szerelmeseket - Vicces fotók!http://www.life.hu/news/20160518-egy-paros-gunyt-uzott-a-vilagot-korbejaro-szerelmesekrol.htmlSokan felfigyeltek Murad és Natalia Osmann képeire, ők azok, akik megteremtették az úgynevezett "kövess engem" fotózási stílust. A páros után most egy tajvani kettős is nekiindult az útnak, ám ők egészen másfajta képeket csináltak. NewsOrigoFedezékbe! Itt repül az internet kedvenc pocakos macsójahttp://www.life.hu/news/20160517-igy-csobban-az-internet-kedvenc-pocak-macsoja.htmlAz biztos, hogy nem mindig sikerül elegánsan lecsúszni a strand csúszdáján, bár érdekel ez olyankor bárkit is?! Reméljük, hogy a 400 ezres nézővel büszkélkedő videó túlysúlyos alanya is így van ezzel! News--Öngyilkos lett a gyilkos, miután megtudta hogy elveszik tőle a vak kengurujáthttp://www.life.hu/news/20160513-ongyilkos-lett-a-gyilkos-miutan-megudta-hogy-elveszik-tole-a-vak-kengurujat.htmlPeter Fittock életfogytiglant kapott, miután hidegvérrel megölte a terhes barátnőjét. A férfi részt vett a börtön vadvédelmi programjában, de amikor megtudta, hogy elveszik tőle a gondozása alatt álló kengurut, öngyilkos lett. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.