Állást keresel? Irány, az élmény- és karriernap a Groupama Arénában!

Forrás: Origo -
Groupama Aréna munka állás karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állásajánlatok, karrierteszt, Bochkor Gábor, Michelisz Norbi, Freddie, Radics Gigi, a Kállay-Saunders Band és az FTC Öregfiúk futballcsapata is vár június 3-án a Groupama Biztosító ingyenes élmény- és karriernapján.

Az élmény- és karriernapon bármit kérdezhetsz a Groupama szakembereitől, ráadásul konkrét állásajánlatot is kaphatsz. Mindemellett pedig egy karriergrafológus elemzi az írásodat és karrierteszt is segítségedre lesz abban, hogy

megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb állást.

Forrás: Origo

Mindemellett a leghíresebb műsorvezetők, például Bocskor Gábor és Cooky elhozzák az utóbbi idők legjobb előadóit, az ingyenes karriernapon fellép majd

Freddie, Radics Gigi és a Kállay-Saunders Band is.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

A szakmai tesztet kitöltve egyébként bezsebelheted például az 50 Formula 1 Magyar Nagydíj belépő vagy a 200 db hivatalos (Gera Zoli, Dzsudzsák Balázs, Király Gábor és Böde Dani által dedikált) EB replika focilabda egyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.