Újabb pedofilbotrány! Tornászlányokat molesztált egy edző

Kiss László edző sportoló tornász pedofilbotrány botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Népszabadságban jelent meg egy cikk egy volt élsportolóról, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra. A nőt tizenéves korában rendszeresen molesztálta az edzője.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a napokban újabb áldozat vallott uszodai erőszakról. A harmincas évei végén járó nőt a Kiss-ügy kirobbanása sarkallta arra, hogy megossza a történetét. Most egy újabb sportoló vallott őszintén a vele történt szörnyűségekről. Állítólag az egykori tornász edzője egy általános iskolában dolgozott testnevelő tanárként, ahol látványosan többet és másként foglalkozott a fejlettebb lányokkal - írja a Népszabadság.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A nő kilencéves korában kezdett el tornázni.

Egy-két esztendő múlva megtapasztalhatta, hogy valami nem stimmel a férfival kapcsolatban, ha ugyanis a gyakorlat során olyan elemeket mutatott be, amelyekhez segítség kellett, az edző keze gyakran eltévedt. Le- vagy felcsúszott, tehát a lába közé nyúlt, illetve a mellét tapogatta.

Az áldozat szerint a lányok között felmerült ez a kínos téma, de nem tudtak mit kezdeni vele gyerekként. A szüleinek nem szólt a dologról.

Görög Zita beszólt Gyárfás Tamásnak az úszóbotrány kapcsán

A színésznő kissé felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, így nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének, sőt választ is vár a posztjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.