Íme, a világ legcikibb szelfigyűjteménye - Vicces fotók!

fotó gyűjtemény selfie Instagram vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koszos konyha, a háttérben vécén ülő testvér vagy a fürdőszobában látható műpénisz. Ezek mind megtalálhatók az internet csodás világában! 

A "szelfi" kifejezés az internetes közösségi oldalak korában keletkezett és terjedt el, amikor tömegessé váltak a felhasználókról saját maguk által készített és megosztott fotók. Persze ezek közül akadnak igen viccesek is. Íme, néhány kifejezetten vicces felvétel:

Forrás: Imgur

Forrás: Imgur

Forrás: Imgur

Én, én és én – A narcisztikus nemzedék

Szelfi ébredés után, szelfi a tükörből öltözködés közben, szelfi az iskolapadból, szelfi este az ágyból, vagy akár a fürdőkádban ülve. Jól betanult pózban, makulátlan sminkben - csak gyűljön össze a megfelelő lájkmennyiség. Ismerős?
Kiakadt a világ a népszerű tévés sebész viselkedésén - Rátámadt a lányárahttp://www.life.hu/news/20160527-kiakadt-a-vilag-a-nepszeru-teves-sebesz-viselkedesen-aki-ratamadt-a-lanyara.htmlBrutális támadás áldozata lett egy 22 éves lány, ráadásul a saját apjának "hála". A sebész egyébként nemcsak a szakmájában elismert, hanem egy népszerű tévéshow-ban is megfordult. News--Megszólalt a magyar ördögűző pap - Videó!http://www.life.hu/news/20160526-ordoguzo-pap-csizmadia-zoltan-egykor-katolikus-papkent-dolgozott-video.htmlRángatódzó test, kifordult szemek, félelmetes hörgések, kínzó fájdalom - ezek mind jellemző tünetei egy olyan embernek, akiből éppen ki akarják űzni az ördögöt. News--A hét legcukibbja: Olyan hajat kért magának a kisfiú, mint a középen kopasz szomszédjahttp://www.life.hu/news/20160526-ez-a-kisfiu-olyan-frizurat-akart-mint-amilyen-a-felig-kopasz-szomszednak-van.htmlEz a kisfiú megnevettette az egész internetet, pedig csak az egyik vágya teljesült: olyan frizurát akart, mint amilyen a szomszédnak van. A középen kopasz szomszédnak... NewsOrigoÚszóbotrány: közleményben válaszolt Gyárfás Tamás Görög Zita nyílt levelérehttp://www.life.hu/news/20160525-kozlemenyben-valaszolt-gyarfas-tamas-gorog-zita-nyilt-levelere.htmlAhogy megírtuk, Görög Zita nyílt levelet írt Gyárfás Tamásnak. A modell-színésznő felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, ám nem sokáig kellett várnia a Magyar Úszószövetség elnökének válaszára. NewsOrigoTaylor Swiftet meg akarják ölnihttp://www.life.hu/news/20160526-taylor-swiftet-halalosan-megfenyegettek.htmlHihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is! News--Vécézni akart a férfi, akinek óriáspiton harapott a péniszébehttp://www.life.hu/news/20160526-atthaporn-boonmakchuay-ferfinek-beleharapott-a-peniszebe-egy-oriaspilota.htmlAtthaporn Boonmakchuay átélte minden férfi rémálmát: a thai férfi éppen a vécékagylón ült, amikor egy óriáspiton beleharapott legféltettebb kincsébe. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.