Az izsáki rendőr: "A becsületem fontosabb volt annál, mint hogy falazzak a gyilkosoknak!"

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
gyilkosság becsület rendőr Izsák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég nyilatkozott az az izsáki rendőr, aki szemtanúja volt annak, hogy két kollégája összevert egy gyanúsítottat. A férfi azóta munkát váltott és Budapestre költözött, mert állítása szerint kiutálták és árulónak bélyegezték.

Az izsáki féri volt az egyetlen, aki látta, mi történt 2013-ban, mikor a lopás gyanújával bevitt erdélyi férfi kihallgatás közben meghalt.

Az izsáki rendőrök a bíróságon Forrás: MTI/Ujvári Sándor

A szemtanú most arról beszélt, hogy miután társai ellen vallott és elmondta, hogy kollégái hogyan verték meg az elfogott férfit, munkahelyén kitagadták, árulónak nevezték, lakhelyén ellene fordultak és folyamatosan azt éreztették vele, hogy

nem szívesen látják.

A férfi végül Budapestre költözött és azt mondja, sosem fogja megbánni, hogy a becsületét fontosabbnak tartotta, mintsem falazzon a gyilkosoknak.

Agyonverték

A verés végeredménye kétoldali sorozat-bordatörés, szegycsonttörés és tüdőzúzódás volt. A férfi végül megfulladt. Az elsőrendű vádlottnak tizenkét, társának pedig tíz évet kell fegyházban töltenie, minősített emberölés helyett halált okozó testi sértés miatt.

Terroristák módszereit utánozta két diák egy budapesti iskolában http://www.life.hu/news/20160530-terroristak-modszereit-utanozta-ket-diak-egy-budapesti-iskolaban.htmlAz Iszlám Állam rendszeresen tesz közzé az interneten olyan videókat, amelyeken fejükre húzott zsákkal láthatók túszok, akiket letérdeltetnek, aztán kivégzik őket. Ezt játszotta el két 13 éves gyerek is egy budapesti iskolában. Az igazgató ugyanezzel a módszerrel büntette meg őket, ezért leváltották. NewsThinkstockA kórházból üzent Esterházy Péter http://www.life.hu/news/20160530-esterhazy-peter-korhazbol-kuldott-uzenete-matematikai-egyenleteket-rejtett.htmlBár a tervek szerint Esterházy Péter is ott lett volna vasárnap este az Uránia Nemzeti Filmszínházban, de az író sajnos csak a Szent László Kórházból üzent. Írásaiból többek közt írótársai, Parti Nagy Lajos, Spiró György és Závada Pál is felolvastak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoKrokodil rabolt el egy nőt Ausztráliábanhttp://www.life.hu/news/20160530-krokodil-ragadott-el-egy-not-ausztraliaban.htmlA 46 éves nő egy 47 éves barátnőjével fürdött a tengerben, amikor a krokodil megtámadta őket. Az egyik nő megúszta karcolásokkal, de a barátnője eltűnt. Őt még keresik az ausztrál hatóságok. News--Állatpornó: "Magyarország, ha burkoltan is, de egyik fellegvára ennek a tevékenységnek"http://www.life.hu/news/20160527-allatokkal-szerveztek-orgiat-a-magyar-netezok.htmlAz internet legmegdöbbentőbb magyar bugyraiba tekintett be az egyik napilap. Egy nyilvános fórumon saját kutyájukat kínálják fel az emberek a beteges vágyaik kiélésére, ráadásul csak tavaly 162 milliós bevétele volt egy cégnek, ami ezzel foglalkozik. News--Taylor Swiftet meg akarják ölnihttp://www.life.hu/news/20160526-taylor-swiftet-halalosan-megfenyegettek.htmlHihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is! News--Ördög Nóra zokogásban tört ki kislánya miatthttp://www.life.hu/news/20160525-ordog-nora-zokogasban-tort-ki-kislanya-miatt.htmlÖrdög Nóra őszintén mesélt a Mici születése előtti három évről, amikor a próbálkozások ellenére sem esett teherbe. De nem csak erről beszélt, hanem a már kétgyermekes édesanyaként átélt örömkönnyes pillanatokról is. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.