Kényszerleszállás hajtott végre Lagosban az Emirates Sao Paulóból Dubajba tartó járata

Forrás: Flickr/Kurush Pawar -
Sao Paulo Emirates kényszerleszállás Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinyílt a lenyelt kapszula a csempész szervezetében.

Kényszerleszállást hajtott végre Nigériában az Emirates légitársaság Sao Paulóból Dubajba tartó járata, miután az egyik utas rosszul lett, hasfájásra panaszkodott, és

visszatérő rohamokat kapott.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Kurush Pawar

A nigériai sajtó azt állítja, hogy a feltételezések szerint a férfi kokainkapszulákat nyelt le, hogy a kábítószert átcsempéssze.

A Boeing 777-300ER típusú gép Lagosban megszakította útját, ahol az utast súlyos állapotban kórházba szállították. Az életmentő kezelésre a jelentések szerint reagált a férfi szervezete. A kórházba vitt férfin kívül három másik utast is megvizsgáltak a nigériai kábítósz-erelleni hivatal munkatársai. Őket is csempészettel gyanusítják - írja a Daily Mail.

Tavaly egy hasonló eset történt az Air Lingus Lisszabonból Dublinba tartó járatán. Egy brazil férfi 80 kapszulát nyelt le, amelyek összesen közel egy kiló kokaint tartalmaztak.

Az egyik kapszula megrepedt a gyomrában, a csempész pedig meghalt a túladagolás következtében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.