Döbbenet! Mosógépbe szorult egy férfi feje - Fotók!

Forrás: Thinkstock -
fotó tűzoltó mosógép fej vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eset a kelet-kínai Fuqingban történt, amikor is egy mosógép nem reagált az indításra. A tűzoltók nem hittek a szemüknek, amikor a helyszínre értek. 

A férfi több gombot is megnyomott, de a gép nem indult. Ekkor bedugta a fejét hogy megnézze, mi is lehet a probléma a hengernél. A feje sajnos beragadt, amit percekkel később a lakótársa vett észre. Először megpróbálkoztak a kiszabadítással, de a dolog sehogy sem sikerült. Végül megérkezett hat tűzoltó, akik fűrésszel átvágták a műanyag hengert, majd kimenekítették a férfit. A művelet 40 percig tartott. A pórul járt férfi szerencséjére néhány kisebb vágással megúszta az esetet - írja az Nbcnews.

Kattints ide a fotóért!

Forrás: Thinkstock
Tragédia! Meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervezőhttp://www.life.hu/news/20160531-meghalt-gombar-judit-diszlet-es-jelmeztervezo.html79 éves korában meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervező. NewsThinkstockParádés módon menekült meg az elrabolt mexikói focista - Leütötte őrét!http://www.life.hu/news/20160531-leutotte-oret-az-elrabolt-mexikoi-focista-alan-pulido.htmlAz elrabolt mexikói focista, Alan Pulido kihasználta, hogy csak egy emberrabló őrizte 24 órával elrablása után, és egy ökölharc árán elvette a bűnöző pisztolyát és mobiltelefonját. Ez derül ki annak a három telefonhívásnak a leiratából, amelyben a focista értesítette a hatóságokat, és elérte, hogy a rendőrség kiszabadítsa. News--Terroristák módszereit utánozta két diák egy budapesti iskolában http://www.life.hu/news/20160530-terroristak-modszereit-utanozta-ket-diak-egy-budapesti-iskolaban.htmlAz Iszlám Állam rendszeresen tesz közzé az interneten olyan videókat, amelyeken fejükre húzott zsákkal láthatók túszok, akiket letérdeltetnek, aztán kivégzik őket. Ezt játszotta el két 13 éves gyerek is egy budapesti iskolában. Az igazgató ugyanezzel a módszerrel büntette meg őket, ezért leváltották. NewsThinkstockBotrány! Rettegnek a gyerekek egy magyar iskolában http://www.life.hu/news/20160530-felnek-a-gyerekek-a-szulok-szerint-az-iskola-nagyban-hibas-az-ugyben-video.htmlRossz jegyekkel zsarolják a gyerekeket, és túlzottan szigorúak a tanárok az iskolában - ezt állítja egy erdőkertesi család. NewsOrigoVillám csapott a gyerekekbe - Súlyos égési sérülést szenvedtekhttp://www.life.hu/news/20160528-villamcsapas-kovetkezteben-legalabb-nyolc-gyerek-es-harom-felnott-megserult-egy-parizsi-parkban.htmlVillámcsapás következtében legalább nyolc gyerek és három felnőtt megsérült egy párizsi parkban, közülük hatan súlyosan.News--Megható beszédet mondtak Schumacherről: "Szorítsanak neki vagy imádkozzanak érte a gyógyulás felé vezető útonhttp://www.life.hu/news/20160528-eletmudijat-kapott-penteken-a-hetszeres-forma1vilagbajnok-michael-schumacher.htmlÉletműdíjat kapott pénteken a hétszeres Forma-1-világbajnok Michael Schumacher, amelyet menedzsere, Sabine Kehm vehetett át. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.