Megszólalt az a fiatal lány, akit 33 férfi erőszakolt meg

Forrás: Thinkstock -
Brazília nemi erőszak Rio de Janeiro csoportos nemi erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 21-én Rio de Janeiróban elkábítottak egy 16 éves lányt, és csoportos nemi erőszakot követtek el rajta. A közösségi médiában az elkövetők közül sokan tettek közzé képeket és videókat is a lányról.

A 16 éves fiatal egy barátjához tartott május 21-én, amikor Rio de Janeiro egyik nyomornegyedében tucatnyi férfi támadt rá. Elkábították, és megerőszakolták. Eddig két feltételezett elkövetőt kapott el a rendőrség.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

„Elaludtam, és egy másik helyen ébredtem fel. Egy férfi alattam volt, egy férfi felettem, és ketten fogták a kezemet, a többiek pedig nevettek. Kábult és zavarodott voltam” – mondta a fiatal lány egy helyi tévécsatornának. Hozzátette, hogy fiatal fiúk és felnőtt férfiak is voltak az elkövetők között. Az áldozat azt is elmondta, összesen 33 férfi bántalmazta őt.

A rendőrség nem kételkedik abban, hogy erőszak történt, de túl későn végezték el a lányon a szükséges teszteket a bizonyításhoz.

Az elfogott 20 és 22 éves férfi közül az egyik a lány barátja lehetett. A támadás sokkolta a brazilokat, előtérbe került az országban a nők elleni erőszak problémája – írja a Sky News.

Ketten meghaltak, 57-en kórházba kerültek drogtúladagolás miatt egy zenei fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160601-ket-ember-meghalt-es-57-korhazba-kerult-drogtuladagolas-miatt-a-sunset-music-fesztivalon.htmlEgyelőre nem tisztázták, milyen kábítószer okozta a 21 éves nő és a 22 éves férfi halálát a floridai Sunset Music Festivalon. NewsOrigoÓriási felháborodás! Gondatlansággal vádolják a kilőtt gorillához beesett fiú szüleithttp://www.life.hu/news/20160601-a-kilott-gorillahoz-beesett-fiu-szuleit-gondatlansaggal-vadoljak.htmlPetíciót indítottak Facebookon a felelőtlennek kikiáltott szülők ellen, és a hatóság is nyomozni kezdett a történtek miatt. News--Magyarországon annyi rabszolga van, mint Japánbanhttp://www.life.hu/news/20160601-magyarorszagon-22500-modern-rabszolga-el-a-nepesseg-pontosan-akkora-aranya-mint-japanban.htmlAz ausztrál Walk Free Foundation nevű alapítvány kérdőíves kutatása során kiderült, hogy hazánkban számszerűsítve 22 500 modern rabszolga él. A népesség 0,228 százaléka, de Japánban és Szlovákiában is pontosan ez az arány. News--Bűnösnek találták a feleséggyilkos amerikai színészt, Michael Jacehttp://www.life.hu/news/20160531-bunosnek-talaltak-a-feleseggyilkos-amerikai-szineszt-michael-jace.htmlMájus 31-én másodfokon is bűnösnek találták felesége meggyilkosában Michael Jace színészt, aki a Kemény zsaruk 89 részében játszott, és sok más sorozatban is szerepelt.NewsOrigoMásodfokon is 16 évre ítélték a Costa Concordia kapitányát, Francesco Schettinóthttp://www.life.hu/news/20160531-a-costa-concordia-kapitanyat-francesco-schettinot-masodfokon-is-16-evre-iteltek.htmlMegerősítette a másodfokú bíróság kedden a Costa Concordia üdülőhajó volt kapitányának 16 év egy hónapos börtönbüntetését, amelyet a 2012-es, 32 halálos áldozatot követelő hajótörésben viselt felelőssége miatt szabtak ki rá.NewsOrigoMeghalt Thomas Fekete, a rákkal küzdő 27 éves zenészhttp://www.life.hu/news/20160531-meghalt-thomas-fekete-a-rakkal-kuzdo-huszoneves-gitaros-27-eves-volt.htmlA Surfer Blood egykori gitárosának kezeléséért korábban az egész zenésztársadalom összefogott. A rák agresszív formájával küzdő zenész 27 éves volt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.