Újabb nemi erőszakra derült fény! Neves magyar edző volt az elkövető

Forrás: Monokli.com -
nemi erőszak edző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Egy fiatal lányt zaklatott erőszakosan az ismert magyar bokszedző, Szántó József.

A Papp László Ökölvívó Akadémia elnöke, többszörösen díjazott edző, egykori női szövetségi kapitány múltjáról derültek ki sötét titkok: A Fullánk.hu és a Privátkopó derítette ki Szántó Józsefről, hogy még fiatalkorúként, 1959-ben az erdőbe csalt egy lányt, aki elutasította közeledését, és megpróbálta megerőszakolni.

Forrás: Monokli.com

A kísérlet nem sikerült, Szántó megúszta felfüggesztettel, mert kiskorú volt. "Tetszett egy kislány és udvarolni akartam neki. Együtt legeltettük a teheneket az erdőben és meg akartam csókolni" - mondta - "Lehet, hogy kicsit rámenősebben tettem ezt,már nem emlékszem, de nem téptem le róla a bugyit és a sliccemet sem húztam le. Gyanítom, hogy az akkori barátja bíztatására tett feljelentést ellenem Rozika, akivel kibékültünk, miután kijöttem a börtönből” – idézi a privatkopo.hu.

Négy évvel később 10 és fél hónapra börtönbe került, ugyanis egy utcai verekedésben súlyos testi sértést követett el. Két évvel ezelőtt egy 80 éves bácsit vert meg egy szóváltás után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.