Építhetjük a bárkát! - Előttünk az özönvíz, vasárnap pedig jégeső is lesz

Forrás: Thinkstock -
eső özönvíz felhőszakadás zápor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 19 és 24 fok között várható.

Csütörtökön gyakran lesz gomolyfelhős az ég, írja a Köpönyeg.hu. Hajnalban és reggel keleten és a középső tájakon többfelé várható kiadós eső, zápor, néhol beágyazott zivatar. Késő délelőtt és a déli órákban átmenetileg kevesebb helyen fordul elő csapadék, majd délutántól újra több helyen törhet ki zivatar, fordulhat elő zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül. 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Pénteken a többórás napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, és főleg északon alakul ki zápor, zivatar.

24-25 fok körüli kellemes kora nyári meleg valószínű.

Szombaton folytatódik a változékony kora nyári idő: a délelőtti napsütést erős felhősödés követi, és északkeleten sokfelé, máshol elszórtan fordul elő zápor, zivatar. Erősödik a nappali felmelegedés: délután 23-29 fok lesz.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Vasárnap a magasra törő gomolyfelhőkből sokfelé várható zápor, zivatar. Jégeső és felhőszakadás is előfordulhat. A szél északnyugatira fordul és néhol megerősödik. A zivatarokat viharos kifutószél jellemezheti.

Nem lesz lényeges változás a hőmérsékletben.

Hétfőn és kedden északkelet felől szárazabb levegő érkezik hazánk térségébe, így már csak helyenként lehet zápor, vagy zivatar. Sok napsütésre van kilátás, és marad a kellemes 24-26 fok körüli hőmérséklet.

40 lefagyasztott tigriskölyköt találtak a buddhista templombanhttp://www.life.hu/news/20160601-40-lefagyasztott-tigriskolykot-talaltak-a-buddhista-templomban.htmlEgyelőre nem tudni, hogy a szerzetesek miért tárolták a tigrisek tetemeit a hűtőben. NewsOrigoVezetés közben szoptatta a gyerekét, és még jogsija sem volthttp://www.life.hu/news/20160601-vezetes-kozben-szoptatta-a-gyereket-szabalytalankodott-es-jogsija-sem-volt.htmlBíróság elé áll egy sevillai nő egyebek mellett azért, mert vezetés közben szoptatta meg a gyerekét. News--Lelőtték az NBA sztárkosarasát, mert rossz házba ment behttp://www.life.hu/news/20160530-bryce-dejean-jones-rossz-hazba-ment-be-es-lelottek.htmlA New Orleans Pelicans 23 éves játékosa, Bryce Dejean-Jones szombat reggel egy barátját akarta meglátogatni, de egy idegen házba ment be. Mivel a lakó egyáltalán nem ismerte a férfit, lelőtte. NewsOrigoÁllatpornó: "Magyarország, ha burkoltan is, de egyik fellegvára ennek a tevékenységnek"http://www.life.hu/news/20160527-allatokkal-szerveztek-orgiat-a-magyar-netezok.htmlAz internet legmegdöbbentőbb magyar bugyraiba tekintett be az egyik napilap. Egy nyilvános fórumon saját kutyájukat kínálják fel az emberek a beteges vágyaik kiélésére, ráadásul csak tavaly 162 milliós bevétele volt egy cégnek, ami ezzel foglalkozik. News--Kiáll a párja mellett az az asszony akinek férje megölhette a hatéves lányukat - Sőt, állítja, szerelmes beléhttp://www.life.hu/news/20160527-kiall-a-parja-mellett-az-az-asszony-akinek-ferje-megolhette-a-hateves-lanyukat.htmlA mai napig támogatja párját az az asszony, akinek férjét hatéves kislányuk bántalmazásával és megölésével vádolják. Mióta a férfit letartóztatták, 190-szer látogatta meg a börtönben. News--Durva méhtámadás áldozata lett egy autó - A méhraj két napig követtehttp://www.life.hu/news/20160526-durva-mehtamadas-aldozata-lett-egy-autos.htmlEgy walesi nyugdíjas autóját túszul ejtették a méhek. Nem, ez nem vicc, bizonyítékunk is van rá! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.