A katasztrófa előtt többször is bekapcsolt a lezuhant repülő vészjelzője

Forrás: Fligthradar24.com -
vészjelzés Párizs jelzés lezuhant gép repülőgép katasztrófa Egyiptom Kairó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Francia satjóértesülések szerint legalább háromszor hajtott végre kényszerleszállást a májusban lezuhant egyiptomi repülőgép.

Május 19-én zuhant a Földközi-tengerbe az a Párizsból Kairóba tartó MS804-es járat, amely a legfrissebb hírek szerint a tragédiát megelőző napokban legalább háromszor hajtott végre kényszerleszállást - írja a France 3 és a Le Parisien.

A gép a Földközi-tengernél tűnt el Forrás: Fligthradar24.com

A gép május 18-án és 19-én összesen hat járaton repült, ebből háromszor jelzett hibát a gép riasztórendszere indulás után. A gépet mindannyiszor átvizsgálták, és mindent rendben találtak.

Szakértők szerint akár maguk a pilóták is előidézhették a katasztrófát a műszerek téves vészjelzése miatt azzal, hogy kiiktatták a biztonsági rendszereket. A tragédia valódi okaira csak a feketedobozok által rögzített adatok elemzés után derülhet fény.

Óriási felháborodás! Gondatlansággal vádolják a kilőtt gorillához beesett fiú szüleithttp://www.life.hu/news/20160601-a-kilott-gorillahoz-beesett-fiu-szuleit-gondatlansaggal-vadoljak.htmlPetíciót indítottak Facebookon a felelőtlennek kikiáltott szülők ellen, és a hatóság is nyomozni kezdett a történtek miatt. News--Előkerült a 7 éves kisfiú, akit büntetésből hagytak az erdőben a szüleihttp://www.life.hu/news/20160603-elokerult-a-7-eves-japan-kisfiu-akit-szulei-buntetesbol-hagytak-az-erdoben-hokkaido-nanaenal.htmlNagy erőkkel kereste a rendőrség Jamato Tanookát, akire közel egy hét után találtak rá. News--Emberrablás és drogkereskedelem – Durva titkok derültek ki a gorillához beesett kisfiú apjárólhttp://www.life.hu/news/20160531-a-gorillahoz-beesett-kisfiu-apjarol-durva-buntettek-es-titkok-derultek-ki.htmlA sajtó előtt semmi sem marad titokban: sötét titkok derültek ki a férfiról, akinek a fia beesett az állatkertben a gorilla kifutójára. A baleset miatt az állatkert dolgozói az állat lelövése mellett döntöttek. NewsOrigoVécézni akart a férfi, akinek óriáspiton harapott a péniszébehttp://www.life.hu/news/20160526-atthaporn-boonmakchuay-ferfinek-beleharapott-a-peniszebe-egy-oriaspilota.htmlAtthaporn Boonmakchuay átélte minden férfi rémálmát: a thai férfi éppen a vécékagylón ült, amikor egy óriáspiton beleharapott legféltettebb kincsébe. NewsOrigoA riói trió: ugyanabban a számban indulnak az olimpián az észt hármasikrekhttp://www.life.hu/news/20160527-leila-liina-es-lily-luik-eszt-harmasikrek-ugyanabban-a-versenyszamban-indulnak-a-rioi-olimpian.htmlHa sikerül a selejtező, Leila, Liina és Lily Luik lehetnek az első hármasikrek az olimpia történelmében, akik ugyanabban a versenyszámban indulnak egymás ellen. NewsOrigoKiderült, kik örökölnek Alan Rickman vagyonábólhttp://www.life.hu/news/20160526-alan-rickman-elhunyt-szinesz-vegrendeleteben-jotekony-celokra-ajanlotta-fel-vagyonat.htmlA négy hónappal ezelőtt elhunyt színész végrendeletében nem csupán családjára, hanem jó célokra is hagyott a milliós nagyságrendű örökségből. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.