Ki kellett üríteni az RTL Klub székházát - Mentő vitte el a sérültet

székház füst evakuálás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem száz embert menekítettek ki a csatorna budatétényi központjából füstszivárgás miatt. 

Vezeték gyulladt ki a harmadik emeleten, ezért árasztotta el sűrű füst péntek reggel az RTL Klub székházát, a Média Centert - adta hírül az Origo.

Forrás: Origo

A katasztrófavédelem munkatársai közel száz embert menekítettek ki a Nagytétényi úti épületből, egy emberhez pedig füstmérgezés gyanúja miatt kellett mentőt hívni. Az Origo információi szerint a tűzoltók gyorsan megtalálták a füst forrását, a hőkamerás vizsgálat után más tűzfészket nem találtak, így az épületből kikísért emberek rövid időn belül visszatérhettek.

Parádés módon menekült meg az elrabolt mexikói focista - Leütötte őrét!http://www.life.hu/news/20160531-leutotte-oret-az-elrabolt-mexikoi-focista-alan-pulido.htmlAz elrabolt mexikói focista, Alan Pulido kihasználta, hogy csak egy emberrabló őrizte 24 órával elrablása után, és egy ökölharc árán elvette a bűnöző pisztolyát és mobiltelefonját. Ez derül ki annak a három telefonhívásnak a leiratából, amelyben a focista értesítette a hatóságokat, és elérte, hogy a rendőrség kiszabadítsa. News--Újabb nemi erőszakra derült fény! Neves magyar edző volt az elkövetőhttp://www.life.hu/news/20160602-szanto-jozsef-bokszedzo-nemi-eroszakot-kovetett-el.html Egy fiatal lányt zaklatott erőszakosan az ismert magyar bokszedző, Szántó József. NewsÉpíthetjük a bárkát! - Előttünk az özönvíz, vasárnap pedig jégeső is leszhttp://www.life.hu/news/20160602-vasarnapra-durvul-el-igazan-az-idojaras-jegeso-es-felhoszakadas-jon.htmlRossz hírünk van! Csütörtökön elbúcsúzhatunk a napsütéses időtől, és napközben elszórtan kialakulhat zápor, zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 19 és 24 fok között várható. News--Bobby Brown feltételezi, hogy Nick Gordon ölte meg lányát, Bobbi Kristina Brownthttp://www.life.hu/news/20160602-bobbi-kristina-brown-apja-bobby-brown-lanya-baratjat-nick-gordont-okolja-lanya-halalaert.htmlA 47 éves énekes egy nemrég megjelent írásában keresi a felelőst lánya haláláért. NewsAFPElképesztő tény látott napvilágot a lezuhant egyiptomi repülőrőlhttp://www.life.hu/news/20160602-elkopeszto-teny-latott-napvilagot-a-lezuhant-egyiptomi-repulorol.htmlLegalább háromszor hajtott végre kényszerleszállást a katasztrófa előtti napon a két hete a Földközi-tengerbe zuhant egyiptomi utasszállító repülőgép. News--A meggyilkolt nő képét 36 órába került eltávolítani a Facebookrólhttp://www.life.hu/news/20160602-a-meggyilkolt-no-kepet-36-oraba-kerult-eltavolitani-a-facebookrol-texasban.htmlMeggyilkolta barátnőjét, majd közzétett a halott nőről egy képet az áldozat közösségi oldalán a 45 éves férfi. A távolabbi ismerősök hiába jelentették a képet, a Facebooknak 36 órába telt, hogy levegye. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.