Elhunyt Muhammad Ali, minden idők legsikeresebb bokszolója

Forrás: AFP -
ökölvívás boksz Muhammad Ali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetvennégy éves korában elhunyt Muhammad Ali ökölvívó – közölte egy, a legendás bokszoló családjához közel álló forrás.  

Muhammad Ali az amerikai Arizona állam Phoenix városának egy kórházában hunyt el.
Az olimpiai bajnok, profi nehézsúlyú világbajnok Ali – aki több mint harminc éve Parkinson-kórban szenvedett – csütörtökön került légzőszervi problémákkal kórházba.

Forrás: AFP

Brutális jégeső teszi tönkre a szabadtéri programokathttp://www.life.hu/news/20160604-szombati-idojaras-jegeso.htmlSzombaton délelőt érdemes még kimozdulni, akár 28 fok is lehet, aztán a középső és nyugati országrészben ismét zivatar. zápor, sőt, jégeső is várható NewsThinkstockÁllítják: Cher haldoklikhttp://www.life.hu/news/20160603-cher-haldoklik-azt-allitjak.htmlFelkészült a halálra az énekesnő. Legalábbis az amerikai bulvársajtóban erről lehet olvasni. News--Rosszabbul keres, aki dohányzik - Ez a magyarázathttp://www.life.hu/news/20160529-a-tudon-kivul-az-allaslehetosegekre-es-a-fizetesre-is-karosan-hat-a-dohanyzas.htmlFelmérések szerint manapság a dohányosok nehezebben találnak munkát, és kevesebbet keresnek, mint a nemdohányzók.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.