Vasárnap is kibabrálhat velünk az időjárás

Forrás: Thinkstock -
június időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombathoz hasonlóan sok lesz a felhő vasárnap is, csak néhány órás napsütés valószínű, sokfelé alakulhat ki zápor, zivatar, helyenként felhőszakadás is előfordulhat. 

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 23 és 28 fok között alakul.

Forrás: Thinkstock

Ma lenne 44 éves Kolonics Györgyhttp://www.life.hu/news/20160604-ma-lenne-44-eves-kolonics-gyorgy-kenus.html8 éve 36 éves korában hunyt el Kolonics György, kétszeres olimpiai bajnok kenus. A sportoló ma lenne 44 éves. News--Villámcsapás miatt megsérült negyvenkét fesztiválozó Németországban http://www.life.hu/news/20160604-villamcsapas-miatt-megserult-negyvenket-fesztivalozo-nemetorszagban.htmlNémetországban villámcsapás miatt megsérült negyvenkét ember egy zenei fesztiválon szombatra virradó éjjel. A Németország nyugati részén, Köln térségében fekvő Mendigben rendezett Rock am Ring fesztivál szervezőinek közleménye szerint nyolcan súlyosan megsérültek, egy embert újra kellett éleszteni.News--Meghalt Cserhalmi György felesége - A színész belefogyott a bánatbahttp://www.life.hu/news/20160604-elhunyt-cserhalmi-gyorgy-felesege.htmlCserhalmi György tavaly februárban temette el édesanyját, Varga Magda operaénekes-színésznőt, nemrég feleségétől, Cserhalmi Erzsébettől búcsúzott. A művésznőt április 5-én, a nyilvánosság teljes kizárásával búcsúztatták. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.