fegyházbüntetés édesanya börtön kisgyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jogerős ítélet megduplázta az elsőfokú büntetést: 6 év 6 hónap börtönre ítélték az anyát, aki begyógyszerezve, ital hatása alatt, kiskorú gyermekével öngyilkossági szándékkal a sínekre feküdt tavaly júniusban.

Jogerősen hat és fél év fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Ítélőtábla az anyát, aki magával és gyermekével is végzett volna: öngyilkossági szándékkal a sínekre feküdt. A táblabíróság ezzel súlyosbította az elsőfokú bíróság 3 év 3 hónap szabadságvesztést elrendelő ítéletét - írja az Origo.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az ítélőtábla a nő bűncselekményét emberölés bűntett kísérletének minősítette, mondván: a nő mindent elkövetett, hogy ő és a gyermek meghaljon.

A begyógyszerezett, ittas nő nem tudott volna időben elugrani a vonat elől, az érintett szakaszon pedig 10-15-percenként jár vonat.

Tavaly júniusban - miután a nő hangoztatta, hogy kimegy, és a gyerekével a vonat alá fekszik - az öngyilkosságot a kiérkező rendőrök akadályozták meg, akik a vádlottat a gyermekkel együtt levitték a sínekről, így a Hajdúszoboszló felől érkező vonat nem tudta elgázolni őket.

Hívja a 116-123-at!

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!
Hatalmas mennyiségű eső zúdult Zala megyérehttp://www.life.hu/news/20160606-hatalmas-mennyisegu-eso-zudult-zala-megyere-egy-havi-csapadek-esett.htmlRövid idő alatt egy hónapnyi eső esett a megye északi részén, ami miatt több út is járhatatlanná vált. News--Az ifjú Schumacher ismét bizonyítotthttp://www.life.hu/news/20160606-mick-schumacher-ketszer-is-nyert-a-hetvegen-f4-versenyen-megint-bizonyitott.htmlAz F4 hétvégi fordulójában kétszer is nyerni tudott Mick, így felzárkózott a pontversenyt vezető Joey Mawson mögé. News--Szakadó esőben mentettek ki egy férfit a Tiszábólhttp://www.life.hu/news/20160605-egy-ferfit-kimentettek-a-tiszabol-szegednel-a-szakado-esoben.htmlVízimentők, rendőrök és polgárőrök közösen mentettek ki egy férfit a Tiszából Szegednél szombaton este - közölte a police.hu-n a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap. News--Újra van oka az örömre Schumacher feleségénekhttp://www.life.hu/news/20160605-michael-schumacher-felesegenek-corinna-schumachernek-ujra-van-oka-az-oromre.htmlA súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta felesége, Corinna Schumacher teljes boldogságban úszott a német Forma-4-es bajnokságon. News--Ki kellett üríteni az RTL Klub székházát - Mentő vitte el a sérültethttp://www.life.hu/news/20160603-fust-szivargott-ki-kellett-uriteni-az-rtl-klub-csatorna-szekhazat.htmlCsaknem száz embert menekítettek ki a csatorna budatétényi központjából füstszivárgás miatt. News--Előkerült a 7 éves kisfiú, akit büntetésből hagytak az erdőben a szüleihttp://www.life.hu/news/20160603-elokerult-a-7-eves-japan-kisfiu-akit-szulei-buntetesbol-hagytak-az-erdoben-hokkaido-nanaenal.htmlNagy erőkkel kereste a rendőrség Jamato Tanookát, akire közel egy hét után találtak rá. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.