Gyász! Elhunyt a sakk nagymestere, Viktor Korcsnoj

Forrás: Dpa/Hendrik Schmidt -
halál sakk Viktor Korcsnoj játszma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolcvanöt éves korában meghalt Viktor Korcsnoj svájci sakknagymester - írja az MTI. 

A szélütése miatt 2012 decemberében kerekesszékbe kényszerült, leningrádi születésű exsportoló két világbajnoki döntőt vívott, de 1978-ban és 1981-ben is kikapott Anatolij Karpovtól.

Forrás: Dpa/Hendrik Schmidt

Korcsnoj hatszor nyert sakkolimpiát szovjet színekben, majd egy 1976-os amszterdami verseny alkalmával disszidált, és Svájcban telepedett le. Ötször volt Európa-bajnok, 2006-ban pedig szenior világbajnoki címet szerzett.

Tragédia! Elhunyt Peter Shaffer drámaíróhttp://www.life.hu/news/20160607-90-evesen-elhunyt-peter-shaffer-dramairo-equus-es-az-amadeus-cimu-darabok-szerzoje.htmlAz angol drámaíró, az Equus és az Amadeus című darabok szerzője 90 éves korában hunyt el. News--"Összerogyott és soha többé nem tért magához" - Felesége próbálta újraéleszteni Aigner Szilárdothttp://www.life.hu/news/20160607-aigner-szilardot-felesege-partai-lucia-probalta-ujraeleszteni-sajnos-sikertelenul.htmlLapinformációk szerint Aigner Szilárd szíve régóta rendetlenkedett, tavasszal meg is műtötték, és heteken át úgy tűnt, hogy segített a be­avatkozás. Ám hétfőn reggel az időjós összeesett és azonnal elhunyt. Otthonában, szerettei körében érte a halál. News--Ne lepődj meg! Több változást is végrehajtottak az Instagramon http://www.life.hu/news/20160606-instagram-a-felhasznalok-eszrevettek-a-valtoztatasokat-nem-idorendi-sorrendben-jelennek-meg.htmlA képmegosztó élesítette új válogató algoritmusát, így többé nem időrendi sorrendben jelennek meg a képek. Persze a felhasználók rögtön észrevették a változtatást. News--Hatalmas mennyiségű eső zúdult Zala megyérehttp://www.life.hu/news/20160606-hatalmas-mennyisegu-eso-zudult-zala-megyere-egy-havi-csapadek-esett.htmlRövid idő alatt egy hónapnyi eső esett a megye északi részén, ami miatt több út is járhatatlanná vált. News--Óriási botrány! Facebookon vitázott össze Tibi atya és Oravecz Nórahttp://www.life.hu/news/20160606-tibi-atya-es-oravecz-nora-a-facebookon-vitazott-ossze.htmlAz írónő azóta már törölte, majd visszaállította profilját, Tibi atya pedig saját maga igyekezett csillapítani követői indulatait. NewsMegtalálták a férfiakat, akik Kiss Lászlóval együtt erőszakoskodtakhttp://www.life.hu/news/20160606-megtalaltak-kiss-laszlo-tettestarsait-a-margitszigeti-uszodai-molesztalasban.htmlNem az áprilisban kirobbant csoportos nemi erőszak volt az első uszodai molesztálási ügy, amelyben Kiss László neve felmerült. Korábban két társával a medencében inzultáltak egy fiatal lányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.