Meghalt Kevin "Kimbo Slice" Ferguson, a világ egyik legnépszerűbb ketrecharcosa

sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 42 éves utcai harcos dél-floridai otthonában lett rosszul, a mentők kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni. A halál oka egyelőre ismeretlen, de a rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

Ferguson halálhíréről a TMZ számolt be, a hírt a Bellator vezetője megerősítette.

A 42 évesen elhunyt Kimbo az egyik legkarizmatikusabb egyéniség volt az MMA világában. 2003-ban utcai bunyókban kezdett el verekedni a korábbi kidobó és testőr, és ahogy elterjedtek a videók a neten, úgy ő lett gyakorlatilag az egyik első vírusvideósztár, a nevét is onnan kapta, hogy egy bunyóban egy jókora vágást hagyott egyik ellenfele arcán, így a kommentelők elnevezték Slice-nak.

Netes népszerűsége aztán az MMA, illetve a profi boksz világába repítette Kimbót, ahonnan pár éve vonult vissza, bár 2015-ben visszatért az MMA-hoz.

Felesége, Pártai Lucia talált rá Aigner Szilárd holttestérehttp://www.life.hu/news/20160608-felesege-partai-lucia-talalt-ra-aigner-szilard-holttestere.htmlMindenkit megdöbbentett Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust az agyi érműtétje után egészségesnek nyilvánították az orvosok, sőt, azt mondták neki, bár minden 70 éves embernek ilyen laboreredményei lennének. Lánya, Lucia megtörten nyilatkozott édesapja haláláról. News--Felesége, Pártai Lucia talált rá Aigner Szilárd holttestérehttp://www.life.hu/news/20160608-felesege-partai-lucia-talalt-ra-aigner-szilard-holttestere.htmlMindenkit megdöbbentett Aigner Szilárd tragédiája. A népszerű meteorológust az agyi érműtétje után egészségesnek nyilvánították az orvosok, sőt, azt mondták neki, bár minden 70 éves embernek ilyen laboreredményei lennének. Lánya, Lucia megtörten nyilatkozott édesapja haláláról. News--Ma lenne 44 éves Kolonics Györgyhttp://www.life.hu/news/20160604-ma-lenne-44-eves-kolonics-gyorgy-kenus.html8 éve 36 éves korában hunyt el Kolonics György, kétszeres olimpiai bajnok kenus. A sportoló ma lenne 44 éves. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.