Jön a hideg! Ennyi volt a nyári kánikulából

Forrás: Thinkstock -
eső hidegfront időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napokban igen változatos lesz az időjárás. Fontos tehát, hogy a szabadtéri programoknál kellően fel legyünk készülve hidegre-melegre egyaránt.

Péntek

Erősen felhős lesz az ég, így igen sok záporra kell majd számítani. Délutántól északnyugat felől csökken a felhőzet, és kisüt a nap. Napközben 21-26 fok várható.

Forrás: Thinkstock

Szombat

Többfelé kell számítani esőre, záporra, zivatarra, a délnyugati szél többfelé megélénkülhet. A hőmérséklet 23-28 fok között alakul.

Vasárnap

Jócskán visszaesik a hőmérséklet és borult, esős idő lesz. Mindössze 17-23 fok várható.

Forrás: Országos Meteorológiai Szolgálat

Bűz és csótánytetemek között sült a friss kenyérhttp://www.life.hu/news/20160609-buz-es-csotanytetemek-kozott-sult-a-friss-kenyer-egy-budapesti-peksegben.htmlRendetlenség, kosz, és málló falfesték fogadta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakembereit egy fővárosi pékségben. 480 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból. News--Az erdőben hagyott japán kisfiú elmesélte, hogyan élte túlhttp://www.life.hu/news/20160608-az-erdoben-hagyott-japan-kisfiu-elmeselte-hogyan-elte-tul.htmlHat nap után megkerült az a kisfiú, akit szülei büntetésből magára hagytak az erdőben. A japán gyermeknek olyan helyen veszett nyoma, ahol veszélyes medvék is élnek, ennek ellenére nem esett komolyabb baja. Nemrég megszólalt a kisfiú és elmondta hogyan élte túl. News--Elhunyt a híres színésznő, Theresa Saldanahttp://www.life.hu/news/20160608-meghalt-theresa-saldana-szineszno.htmlEgy Los Angeles-i kórházban hunyt el a 61 éves színésznő-producer. Halálának okát nem közölték. NewsOrigoItt a vége! Megszünteti a webes csevegést a Facebookhttp://www.life.hu/news/20160606-megszunteti-a-webes-csevegest-a-facebook-nem-lehet-majd-a-bongeszobol-uzenni-egymasnak.htmlNem lehet majd a böngészős Facebookból üzenni egymásnak okostelefonokon, a csevegéshez le kell tölteni a Messengert. News--Számíthatnak büntetésre a gorillához beesett kisfiú szülei?http://www.life.hu/news/20160607-szamithatnak-buntetesre-a-harambe-nevu-gorillahoz-beesett-3-eves-kisfiu-szulei.htmlHatalmas vihart kavart annak a gorillának a tragikus esete, akit azért lőttek le, mert beesett hozzá egy kisgyermek. A legtöbben a fiú szüleit hibáztatták, de vajon felelősségre lesznek vonva valaha? NewsOrigoElsüllyesztettek egy utasszállítót a török tengerpartnálhttp://www.life.hu/news/20160607-elsullyesztettek-egy-utasszallito-repulogepet-a-torok-kusadasi-partjanal.htmlA török hatóságok a tenger fenekére süllyesztettek egy Airbus A300 típusú repülőgépet Kusadasi partjánál. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.