Ő a világ legszerencsésebb ebe - 10 lenyűgöző kép egy kutya és gazdája utazásairól

kutya fotósorozat állatvédelmi hét utazás gazdi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Lund és farkaskutyája, Loki elválaszthatatlanok: a kalandvágyó gazdi kivétel nélkül minden útjára magával viszi legjobb barátját.

A Coloradóban élő Kelly Lund és kutyája, Loki kedvenc elfoglaltsága az új helyek felfedezése. A nem mindennapi páros a legkülönfélébb helyeken fordult meg az évek alatt, és mindezt igyekeztek dokumentálni is gyönyörű fényképek formájában.

/1606/Loki2016610132229Feljelentést tett a Maradj talpon! forgatásán meghalt nő élettársahttp://www.life.hu/news/20160610-feljelentest-tett-a-maradj-talpon-forgatasan-tavaly-szeptemberben-meghalt-32-eves-no-elettarsa.htmlA férfi úgy véli, gondatlanság miatt hunyt el az élettársa a vetélkedő forgatásán. Feljelentést tett és rendőrségi vizsgálatot követel. News--Életét vesztette egy férfi a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20160610-eletet-vesztette-egy-ferfi-a-balatonban.htmlEgy 73 éves férfi holttestét emelték ki a Balatonból csütörtökön. A haláleset körülményeit jelenleg is vizsgálják. News--Tragédia! Holtan találták a Leverkusen egykori edzőjéthttp://www.life.hu/news/20160609-sascha-lewandowski-elhunyt-holtan-talaltak-az-otthonaban-a-44-eves-edzot-tragedia.htmlBochumi otthonában holtan találták a Bayer Leverkusen korábbi edzőjét, Sascha Lewandowskit. A szakember 44 éves volt. NewsAFPBűz és csótánytetemek között sült a friss kenyérhttp://www.life.hu/news/20160609-buz-es-csotanytetemek-kozott-sult-a-friss-kenyer-egy-budapesti-peksegben.htmlRendetlenség, kosz, és málló falfesték fogadta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakembereit egy fővárosi pékségben. 480 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból. News--Újabb úszó erőszakoskodott! Egy kuka mögött erőszakolt meg egy öntudatlan nőt a fiatal tehetséghttp://www.life.hu/news/20160609-egy-kuka-mogott-eroszakolt-meg-egy-ontudatlan-not-a-tehetseges-fiatal-uszo.htmlMindössze hat hónap elzárást kapott az a fiatal úszó, aki még tavaly januárban egy öntudatlan nőt erőszakolt meg egy kuka mögött a Stanford egyetemen. Az áldozat szívszorító levelet írt támadójának. News--Fa tetején maszturbált a margitszigeti szatír! Távcsővel figyelte a napozókathttp://www.life.hu/news/20160609-fa-tetejerol-tavcsovel-leskelodott-a-margitszigeti-szatir.htmlA rendőrség tetten érte, és elfogta azt az 54 éves férfit, aki a Margitszigeten egy fáról leste a napozókat. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.