Tragédia lett a tengerparti szülinapból: megölte az ünnepeltet a napernyő

halál tragédia tengerpart napernyő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 56 éves virginiai nő a napsütötte tengerparton ünnepelte születésnapját, aminek tragikus vége lett. A szél felkapott egy napernyőt és az átszúrta a nő mellkasát.

A felhőtlen ünneplésből szörnyű tragédia lett. Lottie Michelle Belk a tengerparton ünnepelte a születésnapját, amikor a szél felkapta az egyik napernyőt, ami egyenesen átszúrta a nő mellkasát.

Képünk illusztráció Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Ez volt a legfélelmetesebb dolog, amit valaha láttam” - mondta az egyik strandon dolgozó szemtanú. Mások is beszámoltak a részletekről. Kiderült, hogy a nő éppen a gyerekekkel beszélgetett, amikor a napernyő belefúródott a testébe. Azonnal kórházba szállították, ahol belehalt a sérüléseibe. A strand vizsgálja az esetet, de egyelőre Lottie Michelle Belk halálára egy végtelenül tragikus balesetként tekintenek. Két saját gyermeket, egy és két mostohagyermeket hagyott maga után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.