767 millió volt a tét az ötös lottón: Ezekkel a számokkal nyerheted meg a zsét

Forrás: dreamstime -
szerencsejáték nyeremény ötös lottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2016-ban a 23. játékhéten 767 millió forintért lehetett játszani. Vajon 

Az ötös lottó nyerőszámai a következők:

3, 7, 32, 41, 58

Forrás: dreamstime

A Joker: 397759 (Úgy tudni, nem volt telitalálat, jövő heti főnyeremény 60 millió forint)

5 találatos nem volt az ötöslottón, így a 24. játékhéten a nyeremény 875 millió forint lesz.

4 találatos szelvényből 51 darab volt, a tulajdonosok nyereménye egyenként 1 135 310 forint. 3 találatos szelvényből 3 979 darabot adtak le, nyereményük egyenként 15 410 forint. 2 találatos szelvény pedig 109 198 darab van, nyereményük egyenként 1 090 forint.

Rossz hír! Két és fél hónapra lezárják a Szabadság hidathttp://www.life.hu/news/20160611-ket-es-fel-honapra-lezarjak-a-szabadsag-hidat-budapesten-a-fonodo-villamoshalozat-miatt.htmlJúnius közepétől augusztus végéig dolgoznak a budai fonódó villamoshálózat déli szakaszán. A villamosmegállók peronjait átépítik, egy szakaszon kicserélik a villamospályát, és ebben a két és fél hónapban a Szabadság hidat is lezárják a közösségi közlekedés és a közúti forgalom elől.News--Megvertek egy mentőst Budapesten: Hogy történhet ilyen?http://www.life.hu/news/20160611-egy-bevasarlokozpontnal-tamadtak-ra-eppen-segiteni-akart.htmlMegvertek egy mentőápolót délelőtt Budapesten, tudta meg az Origo. Egy budapesti bevásárlóközpontnál támadt rá egy férfi, akihez korábban azért hívtak mentőt, mert a földön feküdt. News--Dráma! Koncertje után lőtték le a Voice énekesnőjét http://www.life.hu/news/20160611-grimmie-az-amerikai-voice-hatodik-szeriajaban-tunt-fel-pentek-este-lottek-le-es-meghalt.htmlChristina Grimmie-t floridai koncertje után lelőtte egy férfi, aki azután véletlenül magával is végzett. News--Szörnyű! Bokorban erőszakoltak meg egy lányt Győrben http://www.life.hu/news/20160610-szexualis-eroszak-gyorben-bokorban-tamadtak-meg-egy-fiatal-lanyt-video.htmlMegerőszakolt egy lányt a bokorban, majd egy másik nőt is megtámadott egy férfi Győrben. Az erőszakoló 20 év fegyházbüntetést kapott. News--Down-szindrómás párról készült sorozat nyerte az idei Hemző-díjat: Íme a díjnyertes képek!http://www.life.hu/news/20160611-down-szindromas-parrol-keszult-sorozat-nyerte-az-idei-hemzo-dijat-ime-a-dijnyertes-kepek.htmlMohai Balázs, az MTI külső munkatársa nyerte a Hemző Károly-díjat az idén. A Tanácsadó Testület tagjai 14 fotográfust jelöltek a 35 év alatti alkotók számára meghirdetett pályázaton. NewsOrigoTragédia! Családi házra zuhant egy kisrepülőhttp://www.life.hu/news/20160611-csaladi-hazra-zuhant-egy-kisrepulo-los-angelesben-a-gep-ket-utasa-eletet-vesztette.htmlCsaládi házra zuhant egy kisrepülőgép Los Angeles külvárosában. Az épületből mindenki kimenekült, de a gép két utasa életét vesztette. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.