Élő adásban verték fejbe a riporternőt: videó az esetről!

ütés Philadelphia videó riporter bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iris Delgado élő műsorban kapott pár durva ütést a fejére. Az adást azonnal megszakították, és a tévést kórházba szállították. 

A Telemundo riportere nagyon megijedt az eset után. A videón az látszik, hogy egy nő szólítgatja a Philadelphiából bejelentkező nőt, majd amikor a riporter nem válaszolt háromszor is megütötték, majd lenyomták a földre. A TMZ szerint Iris Delgado később arra panaszkodott, hogy jobb oldalt fáj a feje. A támadót letartóztatták.

Leitatták, majd szexuálisan zaklattak egy kislányt Nyíregyházán http://www.life.hu/news/20160612-szexualis-eroszak-nyiregyhazan-egy-kislanyt-zaklatott-tobb-fiatalkoru-leitattak.htmlMolesztált és gyalázott egy öntudatlan gyereket öt tizenéves fiú Nyíregyházán. Az esetről videó is készült, melyet aztán fel is tettek az internetre. NewsThinkstockŐ a világ legszerencsésebb ebe - 10 lenyűgöző kép egy kutya és gazdája utazásairólhttp://www.life.hu/news/20160610-loki-a-farkaskutya-es-gazdai-utazasai-fotosorozat.htmlKelly Lund és farkaskutyája, Loki elválaszthatatlanok: a kalandvágyó gazdi kivétel nélkül minden útjára magával viszi legjobb barátját. NewsOrigoÉletét vesztette egy férfi a Balatonbanhttp://www.life.hu/news/20160610-eletet-vesztette-egy-ferfi-a-balatonban.htmlEgy 73 éves férfi holttestét emelték ki a Balatonból csütörtökön. A haláleset körülményeit jelenleg is vizsgálják. News--Három méter magas felfújható székletet loptak el Madrid szomszédságábólhttp://www.life.hu/news/20160609-harom-meter-magas-felfujhato-szekletet-loptak-el-spanyolorszagban.htmlKöddé vált az a három méter magas felfújható széklet, amit a Madrid mellett található Torrelodones főterén helyeztek el, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy a kutyasétáltatók takarítsanak el a kedvencük után. NewsOrigo Hosszú Katinka a monacói herceggel vacsorázotthttp://www.life.hu/news/20160608--hosszu-katinka-a-monacoi-herceggel-vacsorazott.htmlA Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat monacói állomását követően mesélt az ott töltött időről Katinka.News--Szuperhősnek öltöztek a rendőrök: így vidították fel a kórházi gyerekekethttp://www.life.hu/news/20160608-alban-rendorok-szuperhosoknek-oltozve-viditottak-fel-a-korhazban-fekvo-gyermekeket.htmlValószínűleg egy életre megszeretik a rendőröket azok az albán gyerekek, akik kórházi ágyukról az ablakon kipillantva nem a kopár tájat látták, hanem szuperhősöket! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.